maanantai 15. toukokuuta 2017

M♥J: Photobooth

Meidän häissä kun ei ollutkaan kuin hyviä juttuja, niin tässä niistä yksi.


Photobooth oli alusta asti ohjelmalistalla.
Meillä oli salainen haave, että kaikki olisivat käyneet hassuttelemassa kuvissa ja olisimme sitten lähettäneet kiitoskorttien mukana kuvia asianomaisille. Näin toki toimittiinkin, mutta valitettavasti ehkä kolmannes vieraista kävi kuvassa. Lapset toki sitten senkin edestä. :)
Olisi varmaan pitänyt kuuluttaa, että kuvia ei laiteta kaikkien nähtäville, vaan pysyvät vain meidän huvinamme. Se varmaan esti vanhempia ihmisiä osallistumasta.


Kuvat kävi ottamassa Petra / Petrus Kuvat, sama superlahjakas nainen, joka otti myös kutsukorttikuvat. Petra on valitettavasti laittanut firmansa ainakin hetkeksi jäihin, mutta varmasti valokuvaa, mikäli keikkaa olisi tiedossa.
Petra toi mukanaan niin valot, kuin taustankin, joten niistä ei tarvinnut huolehtia.


Kuvausrekvisiitta oli meiltä kotoa (peruukki, pupukorvat yms.) ja puhekuplat yms tulostettiin itse ja liimattiin kuumaliimalla puutikkuihin. Osa dropseista on tulostettu Pitsiä ja Minttua-blogista, käy kurkkimassa. Perukki oli ihan älyttömän suosittu, varsinkin miesten keskuudessa. Muutama oli tehnyt siitä parran, monikäyttöinenkin vielä! :)


Nauran tälle kuvalle joka kerta! Tädin mies näyttää ihan eräältä Radio Rockin juontajalta! :D

Voi olla että Photobooth on nykyään jo niin so last season häissä, mutta minusta se ainakin oli kiva!
Vai mitä tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.