sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

M♥J: HerkkubuffetKarkkibuffet on varmaan monen trendimorsiamen mielestä niin so last season, mutta onneksi en ole sellainen. Minun mielestäni se on mahtavin idea ikinä ja sen lyö laudalta ainoastaan jäätelobuffetti, joka olisi ollut melko hankala järjestää, varsinkaan niin lämpimänä päivänä.


Karkkibuffa oli yksi hauskin suunnittelukohde häissä ja käytin sen funtsimiseen todella paljon aikaa.
Loppujen lopuksi siitä tuli melko yksinkertainen, mutta silti tyylikäs.
Mukana oli lainattujen perunalaatikoiden, lasipurnukoiden ja alpakkalusikoiden muodossa vähän maalaishenkeä ja nimikyltissä ripaus rokkia. Täydellistä.


Karkkien hankinnasta olen tarinoinut täällä ja voin kertoa menekistä sen verran, että karkkia kyllä jäi. Jotain lajeja enemmän, toisia vähemmän. Kaikki lakritsapatukat katosivat parempiin suihin, mutta esim. nallekarkkeja jäi pussi ja ufoja meillä on muutama vieläkin! Liitulakuja jäi varmaan 5kg, joku kun osti ahneuksissaan 7kg laatikon... Paljon niitä karkkeja syötiinkin, mutta oli tuo meidän määrä ehkä hivenen liioiteltu. :) Mutta parempi näin päin, taas kerran.


Kaikki laatikot menivät, mutta mukeja jäi jäljelle. Baarin tytöt olivat loppujen lopuksi laittaneet jokaiseen laatuun oman ottimen, että sillä tavalla ostoskärryt jäivät vähän työttömiksi loppuillasta, mutta oli ne silti kivat!
Minun piti laittaa jokaiselle karkille nimet itsekeksityt nimet, kuten TNT, Dude looks like a lady yms. rockbiisejä, mutta ei sitten hääjärjestelyjen loppumetreillä riittänyt mielenkiinto moiselle ja parempi niin, turhaa työtä se varmasti olisi ollut.


Sulhasen toivomuksesta meillä oli myös buffassa suolaista, eli oikeastaan meillä oli herkkubuffet, ei niinkään karkki-. Hän osti myös popcornkoneen ja baarin tytöt tekivät tuoreita poppareita koko ajan.
Lisukkeena niihin oli hääaamuna haetut popcorn-mausteet, mutta niitä ei paljon kulunut.


Kasasin buffan edeltävänä iltana ja karkit laitettiin jo silloin paikalleen.
Popparit lisättiin vasta, kun buffa avattiin.
Koko komeuden peitimme äidin lainaamalla valoverholla, ettei kukaan syö karkkeja ennen aikojaan.
Lapset ainakin tykkäsivät ja uskon, että muutama aikuinenkin. :)

Mitä piditte? Niin nähty vai häiden makein idea?
Tuleeko/oliko teille/ä karkkibuffa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.