lauantai 6. helmikuuta 2016

M♥J: Vieraskirja

Kylläpä on ollut kiirutta! Työ ja koulu haittaa selkeästi harrastuksia!
Unohdin jopa blogin syntymäpäivän. Paha minä. Blogi kumminkin täytti kaksi vuotta 26.1.
Toisaalta olisi mukavaa jatkaa kolmaskin vuosi, mutta totuushan on se, ettei tätä enää paljon jäljellä ole, niin mukavaa kuin tämä on ollutkin. :)

Mutta hei, olenpahan sentään saanut hääpuvun vietyä pesuun! Wautsi!
Lisäksi uusin passini häämatkaa varten ja pikkuhiljaa jännitys reissuun lähdöstä alkaa nousta. Eihän siihen ole enää kuin vähän yli kuukausi! Iik!

Kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopioi.


Mutta meidän piti sitä vieraskirjaa vilkaista.
Vieraskirjan tekeminen on käyty läpi täällä.
Juhlissa olin tosi yllättynyt, että todella moni muisti tuoda lapun mukanaan ja niihin oli selkeästi panostettu! Idea etukäteen lähetetystä värssylapusta ei siis todellakaan ollut huono. Kaikki saivat kotona rauhassa katsoa vaikka netistä jonkun värssyn, itse tiedän miten tuskaista on yrittää muistaa joku värssy juhlassa, kun sun eteen lyödään vieraskirja.


Ikkuna oli myös tosi kiva, kun se on täynnä lappuja. Valitettavasti laput purettiin pois sunnuntaina, olisin halunnut sen toisaalta seinälle tuollaisenaan. Mutta onhan mulla tämä kuva, voin ripustaa ne uudestaan, niin kuin ne oli. :) Tosin en vielä tiedä, ehkä keräämme laput kirjaan valokuvan kera ja tuo ikkuna päätyy muistitauluksi. En vain ole löytänyt sopivaa kirjaa vielä.


Samalla pöydällä vieraskirjan kanssa oli myös lisää lappuja ja kyniä, siltä varalta, että joku olisi unohtanut omansa kotiin. Kyllä siellä näytti ihmiset niitä kirjoittelevan vielä juhlassakin, mutta voi olla, että oli tullut vielä mieleen jotakin. :)
Lisäksi löytyi varalle bingokyniä, kun ne Ikeasta lainatut saattoi olla osa vähän sellaisia, että niistä meni terä poikki tms...

Sellainen vieraskirja meillä, seuraavaksi voidaakin sitten pelata vähän hääbingoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.