torstai 18. helmikuuta 2016

M♥J: Janin polttareiden muistelot

Kun sulhanen oli palautettu ja morsian taas vaihtanut hääpukuun, oli vuorossa Janin polttariporukan muistelot polttareista.

Sulhoni polttareita ei blogissa sen paremmin läpi käyty, koska en olisi ikimaailmassa saanut isäntää kirjoittamaan niistä riviäkään, joten käydään ne läpi nopeasti tässä.


Janin polttarivarusteet. Kuvat © Tommi O.
Janin polttarit olivat muutama viikko omieni jälkeen. Bestman on myös Janin pomo ja kuinkas ollakaan, heillä oli eräänä lauantaina "töitä".
Muistan kun minulta tivattiin kotona viikolla, että tiedänkö koska hänen polttarinsa ovat, kun häntä nyt vähän epäilyttää se lauantain työkeikka... Minä olin pakannut miehelle kassin valmiiksi ja toimittanut sen eteenpäin ja silmä kirkkaana siinä valehtelin etten tiedä... :)


No työkeikka vaihtui yllättäen polttareiksi ja miestä vietiin Turkuun.
Siellä he kävivät ajelemassa mm. mäkiautoilla ja kiipeilemässä.
Jani kiipeää mihin vain ja olivat menneet läpi jonkun mustan radan siellä kiipeilypuistossa.
Mäkiautoillessa ja kiipeilyssä Janilla oli autossa/kypärässä kiinni gopro-kamera, joten häissä katseltiin sitten niistä videonpätkiä.
Minua ei sitten olisi saanut kirveelläkään mihinkään kiipeilemään! Ottaa vatsanpohjasta jo nuo kuvatkin. Mutta onneksi mies tykkää kaikesta tuollaisesta, onnistuneet polttarit siis. :)


Katselimme myös videota, kun mies laulaa minulle.
Janihan osaa todella paljon iskelmiä ulkoa ja osaa ihan laulaakin karaokea, mutta jostain syystä nimikkokappalettani Monika, Monika, Monika-tangoa hän ei ollut ikinä edes kuullut!
Sehän sitten päätyi videolle ja mikä huikeinta, karaokelaitteet hajoavat kesken laulun!
Olivat kuulemma hajoittaneet kyseisessä paikassa kahdet karaokelaitteet.... ne vain sanoivat yhteistyösopimuksen irti. Vanhoja laitteita, vai epävireisiä laulajia...? :D

© Mika Peltomaa Photography

Mies kyllä yritti protestoida videon näyttämistä, mutta olipahan yleisöllä ainakin hauskaa! :)

© Mika Peltomaa Photography

Tekisi vähän mieleni julkaista se video, mutta rakastan miestäni niin paljon, että hekottelen sille vain yksikseni täällä kotona.

Minun polttareitani ei sen paremmin käyty läpi vieraiden kanssa, vaan he saivat tutustua niihin kuvakansion välityksellä. Toisaalta parempi niin, meillä kun ei (onneksi) ollut mitään videomateriaalia kyseisistä tsempaloista...
(Jos joku ei ole lukenut, niin minun polttarini osat 1 ja 2.)

Yleensä häissä on tosi tylsää kuunnella jonkun polttariporukan jorinoita, mutta tämä oli tosi kiva, kun oli tosiaan niitä videoita elävöittämässä.
Kiitos pojat, että piditti Janille mukavan oloiset polttarit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.