keskiviikko 10. helmikuuta 2016

M♥J: Hääbingo


© Mika Peltomaa Photography
Meidän häissä oli tosiaan se tylsä ja niin out oleva hääbingo.
Häissämme vain harva oli tosin koskaan kyseistä aktiviteettia pelannut, joten ei se nyt niin kulunut idea ole, mitä trendipellet antaa ymmärtää.


Bingot paketoitiin to-pe yönä hääviikolla.
Ne kierrettiin rullalle ja suljettiin pyöreällä tarralla, joihin olin kirjoittanut pätkän rocklyriikkaa.
En tiedä tunnistiko kukaan omaa biisiään, mutta nämä olivat ne meidän mietelauseet, joita usein näkee hääkarkkien yhteydessä.
Olipa jossain pöydässä vähän taiteiltu ja liimattu tarrat vesipulloon. Ihan kiva. :)
Rullan kiinni pysymisen varmisti juuttinaru, joka oli kiedottu ympärille useampaan kertaan. Lisäksi kynä saatiin näin niputettua mukaan. Ihan kiva paketti mielestäni. :)
Bingon kääntöpuolella oli meidän nimet ja päivämäärä ja se jäi kivasti rullauksessa näkyviin.


Meidän bingot suunnitteli, niin kuin kutsutkin, iki-ihana Jenni.
Laitoin hänelle joitakin meihin liittyviä bingoruutuja ja loput oli sitten ihan niitä perinteisiä.
En halunnut mitään "morsmaikun puvulle kaatui pullo viiniä"-tyyliä suttaavia tai rikkovia ruutuja ja loppujen lopuksi ruutujen keksiminen oli yllättävän vaikeaa!
Pikkuveljeni meni joskus lupaamaan, että hän twistaa häissämme. Ja koska isosisko valitettavasti muistaa aina kaiken, niin lupaus päätyi sitten bingon yhdeksi ruuduksi!


Tykkään tosi paljon bingon ulkonäöstä. Hirsiseinä on tuttu kutsuistamme ja vapaaruudun pääkallo blogista. Lisäksi saatiin mukaan maalaisuutta ja hevoset noilla hevosenkengillä.
Painatimme bingot taas Vammaspainossa, kiitos myös sinne!

Meillä oli säännöt bingon alalaidassa. Pelasimme vaakaan tai pystyyn ja perinteisesti ensin yhtä riviä, sitten kahta .... ja lopuksi koko ruudukkoa. Tämä aiheutti sekaannusta, koska rivejä oli sitten joka suuntaan.... olisi siis kannattanut pelata esimerkiksi vain vaakaan.


Mutta ihan huikeaa yritystä oli havaittavissa!
Meidän pöytää lähellä olevan pöydän päästä huudeltiin koko ajan, että voisimme suudella. Tehtiin kerran jopa hämy ja oltiin suutelevinamme... mutta ei sittenkään!


Kummitätini tuli hakemaan Jania karkkibuffettiin kanssaan, kun se aukesi, eräs vieras sitoi kravatin päähänsä ja ihmiset kävivät katsomassa sormustani ja kyttäsivät mitkä kengät mulla on jalassa.
Eräs lapsivieras kävi pyytämässä Jania ottamaan takin pois ja Jani sitten riisui sen ja tyttö sai palkinnon.

Ihan mahtavaa heittäytymistä vierailta! Palkintoja saatiin jaettua ja ilmassa oli muutaman oikeaa bingoa pelaavan välillä selvästi vähän huijaamista ja manipulointia. :D
Ja pikkuveljeni twistasi yhden jalan heilautuksen verran.
Omasta mielestäni bingo oli kiva lisä, toivottavasti pääsen itsekin sitä johonkin häihin pelaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.