torstai 11. helmikuuta 2016

M♥J: Flamencoa!

Kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopio.

Ruokailun ja kahvin välissä oli useamman tunnin tauko, mutta onneksi meillä oli siihen väliin vapaan oleskelun ohella vähän ohjelmaakin.

Minä olen tanssinut flamencoa nyt nelisen vuotta ja heti kun häitä alettiin suunnittelemaan, oli itsestään selvää, että haluan ainakin osan ryhmästä esiintymään häihimme.
Olen itsekin käynyt esiintymässä ja ihan kaikki ei täällä päin flamencoa harrasta / ole nähnyt, joten olihan se vähän erilainen ohjelmanumero.

Paikalle ei loppujen lopuksi päässyt, kuin neljä naista, mutta sitäkin parempi oli show!
Kiitos tuhannesti, että tulitte, se oli allekirjoittaneelle todella tärkeää!

Tansseja oli useampi ja onneksi yksi selosti aina väliin tanssista jotain, esimerkiksi taustoja tai mitä tarinaa se kertoo.


Ensin oli vuorossa viuhkasevillanas. Sevillanas on eräänlainen perustanssi, jonka tyyliin kaikki espanjalaiset osaavat. Se tanssitaan usein parin kanssa, mutta siitä on myös eri variaatioita, mm. viuhkan kanssa tanssittava. Esityksissä tanssimme usein yksin, parin kanssa se tuottaa joskus vähän hankaluuksia. :)

Itse en osaa viuhkan kanssa tanssia vielä kovin hyvin, mutta se on niin hienon näköistä, että toivoin sitä ihan ehdottomasti näytökseen.
Seuraavaksi kaksi naisista tanssi huivin kanssa, tämä on vähän sellainen traagisempi tarina, laulu ainakin on hyvin surumielinen.


Sitten oli Pepico. Se on tarina, jossa ensin haikaillaan miehen perään ja sitten lopuksi todetaan, että ole sitten ja pyyhitään kädet koko jutusta. Se on oikeasti tosi hauska tanssi.
Ohessa video, jossa on tämän tanssin musiikki.


Sitten oli jäljellä vielä muutama tanssi, mutta otetaan ne seuraavaan postukseen. :)

psst... Huomaa aikaisemmin päivällä julkaistu arvontapostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.