torstai 11. helmikuuta 2016

Arvonta Ystävänpäivän kunniaksi!

Eilen kirjoittelin meidän hääbingosta ja sain myös Jenniltä mukavan kädenojennuksen liittyen graafiseen suunnitteluun ja kohta olevaan ystävänpäivään!


Kesähän on sitä kaikkein kiireisintä hääaikaa yhä edelleen, joten tulevan kesän parien täytyy kohta jo lähettää kutsunsa! Mutta mitä jos askartelukärpänen on talviunilla tai graafinen suunnittelu ei sittenkään sillä netin ilmaisohjelmalla ollutkaan IHAN niin helppoa?

Vai onko kiitoskortit lähettämättä tai Save The Day-kortit suunnitteilla?
Lapsen synttärit tulossa vai meneekö hyvä ystäväsi kenties naimisiin ja painii kutsuongelman kanssa?

Tämä arvonta voisi siis olla sopiva juuri sinulle!

Jenora Design on antanut arvottavaksi kaksi lahjakorttia graafiseen suunnitteluun käytettäväksi.
Arvonta-aika on N.Y.T eli 11-14.2.2016.

Arvonnan säännöt:
1. Kommentoi alle, kenelle tärkeälle ihmiselle haluaisit antaa graafisen suunnittelun lahjakortin ja miksi. Näin saat yhden arvan.
2. Kun olet toteuttanut kohdan 1, saat toisen arvan, kun tykkäät Jenora Designista Facebookissa ja kommentoit haluamallasi tavalla ylläolevaa kilpailukuvaa JD:n sivuilla.

Muista laittaa osallistumiseesi mukaan toimiva sähköpostiosoite ja anonyymit kommentoijat joku nimi, ettei mulla taas ole arvottavana anonyymi1-127... :D

Palkintona kilpailussa on 2x 50€ graafisen suunnittelun lahjakortti, joista toinen on sinulle itsellesi ja toinen kommentoimallesi ystävälle!
Lahjakortti on voimassa vuoden 2016 loppuun ja sen voi käyttää haluamansa tuotteen graafiseen suunnitteluun. Tuote voi olla hää- tai juhlakutsu, kirkko-ohjelma, hääbingo tai vaikkapa personoitu juliste/taulu.

Jännitys tiivistyy 15.2, jolloin voittaja(t) arvotaan ja heille ilmoitetaan satumaisesta tuuristaan henkilökohtaisesti, joten siksi on erittäin tärkeää muistaa laittaa sähköpostiosoite.

Että ei muuta kuin osallistumaan! Voin ihan oikeasti hyvinkin lämpimästä suositella Jenniä, niin kovasti upeita ovat kaikki hänen luomuksensa! :)


Onnea kaikille arvontaan!

peeäs. Nythän on tuplamahdollisuus voittaa, eli siis periaatteessa nelinkertainen, kun osallistut samaan arvontaan myös Niinan Miehensä Vaimo-blogissa! Riprap siis sinne! :)

Arvonta on suoritettu yhteistyössä Jenora Designin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua.
Saattaa myös sisältää pieniä määriä pähkinää.

6 kommenttia:

 1. Antaisin lahjakortin ystäväni poikakaverille, jotta hän voisi suunnitella ammattilaisen kanssa jonkin yllätyksen puolisolleen tämän 30v. päiväksi. Miesrukka ei tunnu ymmärtävän, että kaikki hieman odottavat hänen suunnittelevan naiselleen jotain. Vihjeistä huolimatta!

  Ps. On ollut kiva lukea blogiasi, meilläkin aikeissa on järjestää rokahtavat hääjuhlat joten olet toiminut inspiraationa.

  -Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä peruste, onnea vain arvontaan!
   Mukava kuulla, että muitakin samanhenkisiä morsiamia on liikkeellä ja hienoa, jos joku on saanut täältä poimittua ideoita. Kiitos! :)

   Poista
 2. Lahjakortin ansaitsisi mun äiti! Koska jo neljät rippijuhlat järjestäneenä se ehkä haluaa teettää viidensien (ja viimeisten!) kutsut ammattilaisella :D

  Mukana siis yhdellä arvalla, sähköposti marrasmorsian@luukku.com.

  VastaaPoista
 3. Antaisin lahjakortin siskolleni, joka pitää kaikesta kauniista. Jokin hieno sisustustaulu olisi kiva piristys kotiäidin arkeen. Mukana kahdella arvalla. Saana.kortesalmi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Antaisin lahjakortin äidilleni. Saisi teettää siskon rippijuhlakutsut. :)
  suvi.leppanen1@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Antaisin lahjakoryin ystävälleni, joka myös suunnittelee häitä!
  keijukaismorsian@gmail.com

  VastaaPoista

Sano nyt sinäkin jotain.