lauantai 23. tammikuuta 2016

M♥J: Väliaikatoimintaa

Kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopioi.

Ruokailu meni todellakin NIIN nopeasti, että jos meillä olisi ollut aikataulu, niin se olisi kussut ja pahasti nilkoille.
Olin sopinut meidän esiintyjien kanssa jonkun kellon ajan, jota nyt en todellakaan enää muista ja he eivät olleet vielä edes tulleet. Laitoin siinä sitten viestiä heille ja lupasivat tulla niin pian, kuin mahdollista.

Kukaan ei huomannut kuvata taulua paikallaan, joten otin kuvan jälkikäteen. :)

Onneksi meillä oli hyvin oma-aloitteisia vieraita, jotka joivat mm. pelkkiä viinoja boolimaljoista, kun niitä ei oltu vielä tehty valmiiksi... :D Baarin kun piti aueta vasta kahvin yhteydessä.
En tiedä kuinka paljon oli peräkontilla kävijöitä, mutta ei kukaan ainakaan missään tuiskeessa ollut. Oikeastaan, kuin vasta ihan loppuehtoosta, mutta eipäs nyt mennä asioiden edelle!


Meillä oli vieraiden viihdykkeenä hääbingon lisäksi polttarikansiot ja pihapelejä.
Tietysti ihmiset myös katselivat lahjoja, kortteja ja vieraskirjaan koottuja lappusia. Ja koska ilma oli mitä upein, niin paljon ihmiset olivat myös ulkona.


Polttarikansiot sisälsivät kuvia ja tarinaa polttaripäivistämme. Lisäksi lahjapöydän toisella puolikkaalla oli myös minun ampumatulokset ja viikinkikasteesta saatu diplomi.


Jani halusi ulos teltan. Minä ilmoitin, että jos haluaa, niin hommaa, minä en puutu, on vähän muutakin mietittävää.
Ja niin teltta tuli. Sinne vietiin penkkejä ja meiltä kotoa pirttipöytiä ja minä ilmoitin, että vain siellä sitten saa tupakoida. Tämä siksi, että ulko-ovilta tuli kaikki tupakankäry juhlasaliin ja minä en voi sietää sitä. Tämä ilmoitettiin myös vieraille juhlan alussa.
Teltta oli myös koristeltu koivuilla ja paljon ihmiset siellä istuskelivat. Että ihan hyvä veto mieheltä. :)


Isäni sai ajatuksen tuoda meiltä kotoa tikkataulun ja frisbeegolf-korin ja ne olivatkin tosi suosittuja, myös muiden kuin lasten keskuudessa. :)Semmoisia ajanvietteitä meidän häissä. 
Seuraavaksi voidaan tiirailla sitä vieraskirjaa tarkemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.