perjantai 8. tammikuuta 2016

M♥J: Ruokailu

 Kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopio, kiitos!

Varoitus: Älä lue nälkäisenä!


Meillä oli heti hääpaikalle pääsemisen, onnitteluiden ja alkumaljojen jälkeen ruokaa.
Allekirjoittanut oli tietysti syönyt aamupalan, pari eväspatukkaa ja lohisalaatin ja litkinyt vettä, niin en missään kuoleman kielissä varsinaisesti ollut. Mutta aina syön, kun on hyvää ruokaa tarjolla!
Ja sitähän oli. Meillä oli pitopalveluna tätini ja hänen luottonaistensa pitopalvelu, joiden loihtimia herkkuja olen ennenkin nauttinut sukumme juhlissa.
Koska olen siinä mielessä kasvissyöjä, että en syö punaista lihaa/riistaa/kanaa, niin meillä oli jonkin verran kalaa.

Ohessa meidän menu:


Ruoka oli aivan käsittämättömän hyvää!


Ahneet ensin. Huomaa kukka-asetelma ja kynttiläpöllit. :)

Olimme varanneet ruokailulle aikaa pari tuntia.
Ruokailun ohessa DJ soitti meille klassista musiikkia, kuten:

Loppujen lopuksi ruokailu oli ohi melkein tunnissa. Noutopöytä toimi kahta puolen ja me ei ehditty itse edes hakemaan vielä lisää, kun sinne jo ryntäsi muutama vieras. No eipä se haitannut, ruokaa riitti kyllä kaikille. Astiat oli talon puolesta ja me ei sitten lähdetty serveteillä pröystäilemään, vaan ostimme nuo turkoosit servetit loppujen lopuksi Ikeasta. Me ei oikein tiedetty, että laitetaanko ne pöytiin vai ei ja ne tulivat sitten ihan vain noutopöytään, niin kuin lautaset ja ottimetkin. Järjestely hyvä ja oikeastaan aika yleinen maalaishäissä.


Moni kehui ruokaa jälkeenpäin. Hyvä. En halua, että kukaan muistaa meidän häitä siitä, että siellä oli paskaa ruokaa tai se loppui kesken. Sen takia kannattaa luottaa sukulaisiin, kiitos vielä tuhannesti tädille ja hänen apujoukoilleen! :)

Ruokailun jälkeen oli sitten vapaata ohjelmaa ja seurustelua, mutta katsotaas niitä sitten seuraavaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.