tiistai 1. joulukuuta 2015

M♥J: Rihanna Special

Kiskaistaanpa toinen heti putkeen, seuraavaksi tihrustetaan morsiamen hartialämmikettä.
(Huomatkaa siis toinen kenkä-aiheinen postaus alla.)

Meidän hääpäivä oli lämmin, varmaan yksi kesän lämpimimmistä päivistä, sillä lämpötila kipusi johonkin +23ºc. Mutta sitähän ei voi koskaan tietää etukäteen ja aina on hyvä syy ostaa häitä varten jotain kivaa. :)

Muistatteko, kun intoilin Love Me Do:n jälkeen TriLogian Rihanna-jakusta?


Näyttäisikö tämä tutulta?

© Mika Peltomaa Photography
Rihanna on kyllä kaunis, mutta valkoisena jotenkin tavanomainen ja tulisiko sitä sitten käytettyä jälkikäteen? Rihanna Special puolestaan on musta ja ihan uskomattoman hieno!
Hinta oli aika suolainen, special kun maksaa yli 300€, MUTTA se on kotimaista laatutyötä ja tehty mittojeni mukaan. Ja onhan se ihan uskomattoman upea.
Tämä oli myös yksi sellainen asia, josta en päässyt yli. Kun näin ensimmäisen kerran kuvan Rihannasta ja huomasin, että sitä saa mustana, niin ei asia mielestäni poistunut...

Olen käyttänyt sitä häiden jälkeen paljon. Syksyllä se toimitti takin virkaa ja nyt yhdistän sen niin repaleisten farkkujeni, kuin pikkumustan kanssa. Ihmiset ovat ihastelleet sitä ja kysyneet, että mistä niitä saa.

Tähän jakkuun liittyy myös se häiden ainoa katastrooffi, joka veti morsiamen hermot vähän kireälle.

Olin käynyt sovittamassa jakkua viikkoa ennen häitä ja Marika lupasi laittaa sen postiin maanantaina.
No, hääviikko oli yllättävän kiireinen, kunnes torstai-iltana päähän pälkähti ajatus, että "Missäs se mun jakku on...?" Perjantai-aamuna laitoin Marikalle viestin jakusta. Marika oli vienyt sen postin pakettiautomaattiin maanantaina, niin kuin oli sovittu, mutta minä en ollut koskaan saanut mitään saapumisviestiä...
Siitä se rumba sitten repesi! Marika oli yhteydessä postiin, viimeinen havainto paketista oli, että se oli noudettu pakettiautomaatista ja sitten se oli kadonnut.

Postissa leviteltiin käsiä, paketti todennäköisesti oli jossakin Tampereen lajittelukeskuksessa, mutta noukänduu... Marika kirosi postin alimpaan helvettiin ja minä soitin sinne vielä perään.
Joku ei niin hetero mieshenkilö joutui hurjistuneen morsiamen vihan kohteeksi, jossain, todennäköisesti Helsingin päässä. Eivät he voi tehdä mitään. Mitä helvettiä!? Tyypeillä on ollut paketti hukassa neljä päivää ja he eivät voi tehdä mitään?!!?

Marika oli kuitenkin kultaakin kalliimpi tässä kriisissä; hän rupesi tekemään minulle uutta jakkua!
Pohdeimme, että millä sen saa Huittisiin ja ehdotin matkahuoltoa. Matkahuolto sopi, JOS joku on ottamassa paketin vastaan Huittisten päädyssä, koska Matkahuollon piste oli jo kuuden maissa kiinni.

Sain Kaasozillan poikkeamaan sitä kautta matkalla hääpaikalle.
No, bussi oli luonnollisesti myöhässä noin 20 minuuttia. Kuski onneksi oli valveutunut ja tajusi etsiskellä itsekin paketille omistajaa. Ihmetteli vain, että onpas naimisiin meno nykyään vakavaa touhua... Kaaso totesi vain, ettei hän ole menossa naimisiin.
Mistä moinen mahtoi kuskin mieleen edes pälkähtää..


Laiton Marikalle viestin, että jakku on turvassa, kiitos! Vastaukseksi tuli, että hän lähtee ostamaan pullon jallua. ;D

Eli maailmassa on nyt sitten kaksi S-koon Rihanna Special-jakkua, mikäli tilauksia ei ole tehty häidemme jälkeen lisää. Valkoinen on ollut menevämpi vaihtoehto.
Niin, ja se alkuperäinen jakku kuulemma löysi myöhemmin tiensä takaisin Marikalle.

Kaikkea sitä voi sattua. Olen suhtautunut tapauksen jälkeen vähän nyreästi postin pakettiautomaatteihin, joskin ne nyt ovat toimineet, ainakin jotenkin, kun olen hääkirppis-juttuja lähetellyt...

Pidin jakkua häissä näiden kuvauksien ajan ja sitten se on mulla jossakin photobooth-kuvassa. Sen jälkeen riisuin sen eteisen naulakkoon ja heitin päälleni, kun könysimme yöllä kotiin..
Oli meinaan pikkuisen kuuma ja meillä oli yötä myöten ovet pihalle asti auki.

Rihannan juju on pitseissä ja sen väreissä. Lisäksi siinä on kivana yksityiskohtana ylhäältä alaspäin suljettava vetoketju. Minun jakussani on Pronovias-hääpukujen ensi vuoden malliston pitsiä. Eli Marika kyllä haistelee uusia tuulia. TriLogia-mallistoon voit tutustua täällä. Esimerkiksi etusivun Rhea-tyllihame on niin rock, että voisin liihotella tuollaisessa vaikka joka päivä!

Ostinhan minä häät tekosyynä kirpparilta nahkatakinkin, mutta sitä käytin TTD-kuvauksissa. :)
Häät, mikä ihana tekosyy ostella kaikkea kivaa!

Nyt loppui vaatekappaleiden katselu, seuraavaksi siirrytään First Look-kuvauksiin!

2 kommenttia:

 1. Huippu tuo "Varjele hengelläsi" XD Tosi huono tuuri kyllä käynyt postin kanssa... Mutta ihan mahtavaa palvelua Marikalta, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, voin kyllä lämpimästi suositella Marikaa. :)
   Harmi kun en itse nähnyt sen bussikuskin ilmettä... :D

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.