torstai 3. joulukuuta 2015

M♥J: Mutilahden potretit

Kaikki postauksen kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopioi!

Kun First Look oli purkissa oli aika siirtyä Mutilahden rantakiville.


On muuten todella huono kulkea tuollaisilla isoilla kivillä ja kannatella samalla hääpuvun helmoja.
Hukkasin haaveeni kahlata vähän keskemmälle heti kättelyssä. Jos en meinannut pysyä kuivilla kivillä pystyssä, niin miten se olisi onnistunut pohjassa olleilla limaisilla kivillä?

Aurinko paistoi simmuun tosi pahasti...

Menimme sitten vain alas kosken viereen ja vaihdoimme kerran paikkaa.

Minulle sopii paremmin pepsodent-hymy, koska jos yritän hymyillä suu kiinni, näytän vihaiselta tai jotenkin häkeltyneeltä/ahdistuneelta/muuten kummalliselta.
Potrettien yhteydessä oli siis pakko murjoa vitsejä tai jotain vastaavaa, että onnistuin nauramaan.


Sitä ongelmaa ei ollut Mutilahdessa. Morsiamen röyhtäistessä (tosi eleganttia) ja sulhasen katsoessa kummastuneen näköisenä, nauroin Janin ilmeelle varmaan vartin. Tuli hyviä kuvia. :)


Tuo koski on näissä niin upea. ♥
Ja Mika pisti kyllä itseään likoon! Hän loikki pyhäkengissään kuin gaselli kiveltä toiselle parempien kuvakulmien perässä ja muutamaa kuvaa ottaessaan myös makasi rantakivillä. Todellista heittäytymistä! :D

Kaksi viimeistä kuvaa ovat omia henkilökohtaisia suosikkejani, ylemmästä teetämme taulun ja alempi oli paikallislehden hääpalstalla.


6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. itsekin olen miettinyt mennä hääkuvia otattamaan tuonne kansallispuiston maisemiin jos vaan kelit suosii. Toisaalta joku huittislainen maalaismaisemakin olisi kiva juttu. Vielä on onneksi puolitoista vuotta aikaa pohtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Huittisissa on loppujen lopuksi tosi paljon hienoja paikkoja, ne vain pitää huomata. Me onneksi saatiin kuvat lähes kaikissa lokaatioissa, missä halusin.
   TTD-kuvissa on sitten lisää kuvia kansallispuiston maisemissa. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.