tiistai 24. marraskuuta 2015

M♥J: ...jotain mustaa ja pari pääkalloa

Pahoittelen suuresti blogihiljaisuutta.
Minulla on ollut jonkinlainen häiden jälkeinen masennus, tuntuu tosi tyhjältä puolentoista vuoden suunnittelun jälkeen. Onneksi ollaan Jennin kanssa puuhailtu kiitoskortteja ja nekin saadaan varmaan kohta painoon! Jihuu!

Mutta nyt sain vihdoin aikaiseksi kikkailla vähän kameran kanssa ja sain otettua kuvat hääkoruistani.
Hiuskoriste näkyikin jo edellisessä postuksessa ja onhan se esitelty paremmin täällä.

Koska pukuni oli olkaimeton ja hiukset tavallaan kiinni, halusin ehdottomasti kaulakorun ja roikkuvat korvikset. Ostinkin viime vuonna Save The Date-messuilta huutokaupasta Ninkan lahjoittaman korusetin. Setti on esitelty täällä ja sitä saa (sai?) myös kirkkaana. Minun settini oli luonnollisesti musta ja hintaa tällä oli huutokaupassa 30€. Kuvat eivät tee sille oikeutta, mutta sainpahan ilman luonnonvaloa näkymään sen, että ne todella ovat mustat.Minulla on korvissa kahdet reijät, mutta toisissa oli Kalevala korun Lähde-sarjan nappikorvikset. Pidän niitä aina, koska ne ovat samalla arkiset, että juhlavat.

Sormuksien lisäksi minulla ei sitten ollutkaan muita koruja, paitsi ranteessa.
Tämä saattaa näyttää Purppurasateen Mariasta tutulta ja sitähän se onkin. Ranteessani oli nimittäin kiedottuna upea pääkallokaulakoru, jonka sain Marialta erään blogihaasteen yhteydessä. Kiitos!
Korun piti alunperin päätyä kimppuuni, mutta en oikein osannut sitä siihen sovittaa, joten se päätyi sitten rannekoruksi.
(Koru on tosi pitkä ja siinä on koko matkalla noita pienempiä kalloja, meni useamman kerran ranteen ympäri.)


Korut vilahtavat myöhemmin paremmin kuvissa, joten niistä voitte niitä vilkuilla lisää. :)
Sitten olisi vielä jäljellä pari pikkujuttua morsiamen lookista ja sitten päästään itse hääpäivän kimppuun! Koitan vähän skarpata, mutta on niin paljon töitä ja koulua ja mallikeikkoja ja tanssitunteja jajaja joulukin on kohta... Mutta koittakaa kestää!

2 kommenttia:

  1. Voi että! Mua alkaa jo hävettää kun en nyt ollenkaan pääse yli tästä liikutuksen ja ylpeyden tunteesta :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kuule ihan nappivalinta tuo lahjasi. :)

      Poista

Sano nyt sinäkin jotain.