torstai 29. lokakuuta 2015

M♥J: Paremman puoliskon häälook

Kuvat © Mika Peltomaa Photography, ethän kopioi!
Yllätys!

Kuka luuli, että aloitamme häälookin tarkastelun morsiamesta?
No eipäs aloitettu, vaan katsotaan ensin, että miten Hunks syötävän hyvännäköinen mieheni oli sonnustautunut hääpäivänämme.

Mehän päädyimme vuokrapukuun. Tokihan miehellä on omakin musta puku kaapissa, mutta se on aika perus. Olisi kumminkin tarvinnut ostaa uusi kauluspaita, kaula-asia ja liivi.
Vuokrapukuun kuului kumminkin ihan KAIKKI, eikä sitä tarvitse itse pestä ja punttien lyhennyskin kuului hintaan.


Puku vuokrattiin Tampereen Tyynelästä.
Takki on NIIN hieno! Siinä on tuollainen makea kuviointi + kiiltoa. Mies ei halunnut sakettia, koska se on lyhyellä miehellä aika hassun näköinen. Mutta tämä takki oli upea! Ihastuin siihen heti, kun näin sen roikkumassa vaaterekissä. Onneksi se oli sopivan kokoinen ja mies piti siitä.

Liiviä koitettiin ensin hopeista ja sitten shampanjan väristä. Eieiei... Onneksi musta on aina musta.
Olimme sopineet, että Jani saa ottaa takin hääjuhlassa pois, heti, kun tulee kuuma. Sen takia alle laitettiin liivi, on mielestäni kivemman näköinen, kuin pelkkä valkoinen paita.

Kaulaan suunniteltiin ensin rusettia, mutta mies halusi sittenkin dumpon, eli tuon kravatin ja huivin sekasikiön. Tosi helppo laittaa kaulaan, ei tarvitse solmia ja väreissä löytyy! Tuo turkoosi oli ihan täydellinen ja sattumalta saman värinen, kuin minun hääkenkäni.
Kalvosimet ja kengät miehellä oli omat. Housut menivät kerran vaihtoon, koska ensin sovitetut olivat jo varattu. Onneksi toinen vaihtoehto istui jalkaan vielä paremmin.

Tässä kuvassa liivi näkyy vähän paremmin.

Parta tosiaan trimmattiin Tampereella M-Roomissa, kiitos vain tytöille! Hiukset mies laittoi itse, niin kuin miehet monesti tekevät. Viehe oli tosiaan minun tekemäni, siitä löydät tarinan täältä.

Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon miehen asukokonaisuuteen ja Tyynelän palveluun.
Voin kyllä ehdottomasti suositella! Eikä tuo musta liivi mielestäni ole liian synkkä, vaikka kesähäät olivatkin. En osaa edes ajatella tuohon mitään muuta väriä...

Tuliko / oliko miehellä oma vai vuokrapuku?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.