keskiviikko 7. lokakuuta 2015

M♥J: Hääparin lasit

Kurkistetaanpa yhtä häidemme yksityiskohtaa, nimittäin hääparin laseja.

Kirjoitin jossain vaiheessa hääparin laseista ja pohdein, että ovatko nuo kaupalliset lasit ihan täysiä turhakkeita.
No ovathan ne. Anteeksi nyt vaan kaikki hääputiikkien ja -nettikauppojen pitäjät, mutta eihän 50€ arvoisissa laseissa, joissa on pari sydäntä, ole mitään järkeä!

Meille ei olisi todellakaan tullut mitään special laseja, jos en olisi näitä niin naurettavan halvalla kirpparilta kohlinut mukaani.

Oikeasti EURON kappale.
Tältä ne näyttivät:


Ja tälläiset ne ovat nyt:


Muistin tosiaan, että tätini harrastaa lasimaalausta ja kysäisin häneltä, voisiko hän taiteilla laseihimme jotain. Tulostin jopa muutaman inspiraatiokuvan, mutta annoin vapaat kädet.
Yhdessä kuvassa oli tälläinen koivukuvio laseissa.Sain valmiit lasit hääviikkomme torstaina ja voi että miten mahtavat ne ovat!
Ja vielä personoitu juuri meidän laseiksemme, nimikirjaimet, päivämäärä ja kaikki!
Nuohan on siis vielä poltettu maalauksen jälkeen, eli maalaus kestää hyvin pesua.


Istuivat myös täydellisesti teemaan ja mätsäsivät mm. koivupilleihin ja kakkualusiin!
Olen näihin enemmän kuin tyytyväinen ja vaikka ne nyt ovatkin baarikaapissamme, niin todennäköisesti tulemme hörppimään niistä ainakin hääpäivänämme ja miksei muinakin tärkeinä päivinä.

Kiitos vielä tädille, nämä ovat aivan ihanat!

Lisää hääjuttuja tippuu pikkuhiljaa, ehkä pitäisi jo ruveta käymään läpi viikkoja ennen häitä, vaikka niistä ei paljon kuvia olekaan, kun allekirjoittaneella oli vähän kiire...
Kai ne hääpäivän kuvatkin sieltä kohta tulevat.

Muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Voi onpa söpöt! Ja tunnearvoa niillä varmasti on vielä aivan erityisen paljon siksi, että läheinen on ne teille ajatukseni tehnyt. Ihana muisto häistä! T. Toinen, jonka mielestä häälasit on ihan turhake :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihanat! Ja kohta niitä pääsee käyttämään, kun meillä on puolivuotishääpäivä! (Mikä sanahirviö.) Mutta en kyllä olisi ikinä maailmassa ostanut sellaisia kalliita laseja ja jos olisin, niin ne olis jo kirpparilla, että heilahtaa!

      Poista

Sano nyt sinäkin jotain.