sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Huomenlahjakuvaukset by Ninkadesign + upea arvonta!

 Postauksen kuvat © Nina/ Ninkadesign, ethän kopioi!

Olen ollut niin kiireinen viime aikoina, etten ole edes ehtinyt istua blogien ääreen.
Eipä siinä, emme ole vieläkään saaneet valokuvia, mutta sen sijaan häävideon demoja ollaan tässä ihmetelty, voi että ne ovat olleet ihania!

Mutta ihan vielä ei ole häävideoiden aika, sen sijaan minulla on teille alennusta tiedossa, sekä todella upea arvonta!

Blogia seuranneet muistavat, kun kävin heinäkuussa huomenlahjakuvauksissa.
Nyt voin kirjoitella niistä paremmin, koska mies on kuvansa saanut ja syytä salailuun ei enää ole.


Koska huomenlahjakuvaukset piti suorittaa salassa, ettei yllätys menisi pilalle, niin ne vaativat pienen järjestelyn. Oma lomani ei ollut vielä alkanut, mutta minulla oli yksi talvilomapäivä käyttämättä, joten käytin siitä puolet eräänä maanantaina ja lähdin töistä aikaisemmin. Jouduimme ottamaan kuvat viikolla myös siitä syystä, että Ninalla oli viikonloput täynnä hääkampauksia ja -meikkejä.

Olimme sopineet sähköpostilla mitä tehdään ja mitä otan mukaan.
Ajelin sitten Lohjalle, jossa Ninalla on työhuone ja Lohjalla oli myös kuvalokaatioiksi sopivia paikkoja. Päädyin osittain sattumalta Ninan kuvattavaksi. Olimme tehneet aikaisemmin blogiyhteistyötä ja nähneet häämessuilla, jossain sähköpostissa tuli sitten vain puhetta huomenlahjakuvista, koska Nina opiskeli valokuvausta. Lisäksi halusin huomenlahjakuville naiskuvaajan, ihan vain siksi, että mies kysyisi kumminkin että "Kuka nää on ottanut?".
Minulle kun oli alusta asti selvää, että kuvissa voidaan vilauttaa myös paljasta pintaa.
Useimmille hääblogien lukijoille Nina on tuttu upeiden hiuskorujen takaa Ninka-verkkokaupasta.

Muutaman tunnin ajomatkan jälkeen ja käytyäni matkalla Kenkämaailmassa ostamassa bootsit (häät, mikä ihana tekosyy!) kurvasin Lohjalle Kalkkipetterin pihaan. Ninan työhuone sijaitsee hylätyn kalkkitehtaan vanhassa toimistorakennuksessa. Ajattelin heti tehtaan aavemaiset rauniot nähdessäni, että paikka on tosi mahtava, voisimmepa kuvata tuolla!


Päästyäni työhuoneelle Nina sanoikin, että oli pyytänyt talonmiestä jättämään portin auki tehtaalle, että päästään sinne kuvaamaan. :)
Nina kampasi ja meikkasi minut ja sitten vanhan kalkkitehtaan uumeniin. Ihan mahtava paikka!
Meillä oli pieni sateenuhka koko ajan ja aurinko pysytteli surimman osan ajasta piilossa, mutta saimme silti tosi kivoja kuvia.

Kalkkitehtaalla juoksenteli myös muutama alaikäinen luvatta, ei kyllä nähty niitä poliiseja, joita pakoon he juoksivat! :D


Kävimme vielä vaihtamassa mun kampausta ja otimme muutaman kuvan sisällä toimiston käytävillä.
Sitten ajoimme paikalliselle uimarannalle. Siinä matkalla oli upea metsikkö, jossa otimme muutaman kuvan. Metsä oli lehtomainen ja siellä oli paljon saniaisia ja valtavia lehtipuita, ei yhtään perinteinen kuusimetsä, mikä oli tosi hieno juttu! Harmaan ja kolean ilman takia ei muita ihmisiä juuri näkynyt, joten sain paljastella ihan rauhassa.
Lopuksi menimme vielä uimarannalle ja siellä suojaisaan poukamaan. Voin kertoa, että vesi oli todella kylmää. Lämpötila oli muutenkin noin +13 astetta, joten vesi oli jäätävää!


Puoli kymmenen aikaan illalla lopetimme kuvaukset tyytyväisinä. Oli ihan uskomattoman mukavaa, Nina kanssa ei tarvitse kyllä kuvaamista jännittää yhtään! Lähdin sitten ajelemaan kotiin päin ja kun pysähdyin Forssaan Paninille, niin kännykkään tippuivat ensimmäiset kuvat. Ei vitsit, ne on niin ihania. ♥

Kotona olin puolilta öin ja matkalla alkoi sitten se vesisadekin. Miehelle kerroin vasta häiden jälkeen tästä kuvauspäivästä, uteluihin vastasin vain "hääsalaisuuksia, näät sitten."

Voin suositella kaikille huomenlahjakuvauksia tai ihan mitä tahansa kuvauksia, sillä ne jos mitkä nostavat itsetuntoa! Pakko ei tietysti ole olla puolialasti tai ilman rihman kiertämää, mutta jotenkin siihenkin tottuu ja rohkeus kasvaa kuvausten edetessä.


Viime viikkoisen Lady Gasell Bella-voittoni kunniaksi Nina päätti tarjota blogini lukijoille alennuksen kuvauksista! Minähän osallistuin kisaan Ninan ottamilla kuvilla ja yleisöäänestyksessä käytettiin kaikissa julkaisuissa kasvokuvaani. Voittoisa kuva se olikin!
Eli nyt jos yhtään tuntuu siltä, että kihlakuvat on ottamatta tai huomenlahjakuvaukset ilahduttaisivat sinunkin miestäsi, niin ei muuta kuin varaamaan kuvaukset Ninalta!
Lokakuun aikana tehtyistä varauksista saa nyt pois -15%. Kuvauksien ei tarvitse olla nyt lokakuussa, vaan vuoden 2016 loppuun asti on aikaa käydä kuvattavana. Mainitse yhteydenotossa blogin alennuksesta.
Ottakaa huomioon myös, että Nina on ammattimeikkaaja ja -kampaaja, joten häneltä saa helposti koko setin kuvausmeikkeineen ja -kampauksineen. Kuvat voidaan ottaa miljöössä joko Lohjalla tai sitten asiakkaan toivomassa paikassa. Tutustu hinnastoon täällä.

Ninan kuvia löytyy facebookista ja instagramista, sekä ninkadesign-sivuilta.

Eikä siinä vielä kaikki.
Nyt on mahdollista voittaa lahjakortti kuvauksiin Ninan kanssa!
Lahjakortti kattaa kuvaukset Lohjalla (1-2 tuntia) ja 5-10 jälkikäsiteltyä kuvaa sähköisesti toimitettuna. Voittaja saa kuviin täydet käyttöoikeudet nettiin ja printtiin, mutta tekijänoikeudet säilyvät tottakai kuvaajalla ja kuvia voidaan käyttää portfoliossa.

Lahjakortin voi käyttää huomenlahja-, bridal - , kihla-, lapsikuviin tai trash the dressiin.
Sitä ei voi käyttää perhe- tai hääkuviin.
Voittaja saa itse päättää kuvauksien ajankohdan, joskin lahjakortti tulee käyttää vuoden 2016 loppuun mennessä.

Miten osallistua?
Tällä kertaa jaetaan arpoja oman aktiivisuuden mukaan.
* yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen
* toisen saat olemalla minun tai Ninan blogin lukija
* kolmannen arvan saat, kun mainostat arvontaa omassa blogissasi tai jossain muussa sähköisessä mediassa. (Miksei Hesarin etusivullakin, käy meille)

Ilmoita arpojesi määrä ja laita sähköpostiosoitteesi kommenttiin, anonyymit, huomatkaa laittaa nimi tai nimimerkki, kun osallistutte, ettei ole ano540 tyylisiä ratkaisuja...

Aikaa osallistua on kaksi viikkoa, osallistumisaika päättyy 18.10.15 klo. 12.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lisäksi arvonnasta tehdään luonnollisesti postaus blogiin.

Onnea kaikille arvontaan!
Minä alan valmistautua tulevaan kouluviikkoon. Ihania syyspäiviä kaikille!

14 kommenttia:

 1. En osallistu arvontaan, mutta oli pakko tulla sanomaan, että onpa upeita kuvia sinusta. Näytät ihan mielettömän hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia. Mutta kuvaajan (kampaajan, meikkaajan) tuntevana en ylläty yhtään. Nina on taitava, ja malli on kaunis! (osallistun arvontaan: tmakynen@hotmail.com).

  VastaaPoista
 3. Noniin, 3 arvalla mukaan :) kommentoin, sun blogin lukija + http://kunnainenkosii.blogspot.fi/2015/10/falling-in-love.html omassa blogissa vielä mainos arvonnasta :) Toivottavasti olen yhtä onnekas kuin viimeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mahtavaa, onnea vaan arvontaan, sulla on kyllä hyvät mahdollisuudet. :)

   Poista
 4. Ooh todellakin osallistun arvontaan! Ensi kesänä häät tulossa ja juurikin tän tyylisistä kuvista olen haaveillut ;D Ainiin ja kaksi arpaa siis koska olen myös säännöllinen lukija!

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan! Ahkerasti kerran-pari viikossa tsekkailen onko tullut uusia kirjoituksia. Eli kahdella arvalla mukana :) reetta.rasanen@gmail.com / Reetta

  VastaaPoista
 6. Hyvinkääläinenkin ilmoittautuu mukaan kahdella arvalla ;) Aivan upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän arpoa tämän mahd. pian. :)

   Poista
 7. Vau, mielettömiä kuvia, oot kyllä upea!

  Arvonnassa kahdella toivottavasti onnekkaalla arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän saada tuloksen julki mahd. pian. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.