maanantai 12. lokakuuta 2015

Elämä ennen häitä: koekampaus

Ääk!

Ihan kohta ne on täällä! Nimittäin hääkuvat! Mika niitä työstää ja kohta, ihan kohta päästään niitä ihastelemaan.

Eli, jospa lähtisimme purkamaan häitämme edeltäviä viikkoja?
On kiva palata muistoissa sinne elokuun lämpimiin päiviin. :)

Minun kesälomani starttasi 1.8 ja sinä päivänä alkoi myös hillitön hääjärjestelyjen loppukiri.
Lauantai-aamuna lähdimme anivarhain kohti Helsinkiä ja meitä odottavaa Viikkaria, joka vei meidät viinanhakureissulle Tallinnaan. Siitä on oma postauksensa täällä.

Sunnuntai meni varmaan jonkin asteisessa usvassa, mutta seuraava viikko olikin toimintaa täynnä!
Maanantaina rynnittiin Kaasozillan kanssa ostamaan vessakorien sisältöä Tokmannilta. Korit oli lainassa Kaasozillalta, mikä oli hyvä, koska korien sisältö tuli yllättävän kalliiksi. Ettekä arvaa kuinka paljon mulla on kotona hiuslakkaa, sukkahousuja ja huulirasvaa, koska koreista käytettiin oikeastaan vain viinakset. Niistä piilopulloista on muuten oma tarinansa, mutta kerron sen sitten, kun päästään hääjuhlassa siihen kohtaan. :)

Tiistaina olikin vuorossa koekampaus ja -meikki.
Hääkampaukseni teki luottokampaajani, jonka penkkiä olen kuluttanut lähemmäs kymmenen vuotta.
Hanna on aivan ihana nainen, jolla on aina uusia ideoita ja mieletön ammattitaito!
Ei tosiaankaan ollut epäselvää kenen käsiin annan hääkampauksen ja varasinkin päivän jo lähes vuotta ennen! Myös äitini kävi Hanna penkissä kaunistautumassa ja kutsuin koko perheen luottokampaajan myös häihin ja oli aivan ihanaa, että hän pääsi juhlimaan päiväämme!


Tässä kuvia, jotka äiti otti, kun pääsin kotiin. Olin jo koekampaukseen supertyytyväinen, vaikka sitä ei tietenkään rakennettu ihan niin huolella, kuin hääpäivän kampaus. Lähinnä kokeilimme saako päähäni tehtyä kiharoita raudalla, vai tarvitaanko paplarit. Hiuslaatuni on nimittäin erittäin liukas ja lisäksi hiukseni ovat paksut, joten puuhaa riittää, varsinkaan, kun ne eivät halua kuivua...


Minulla oli Rapunzelin klipsipidennykset, joista puolet jäi käyttämättä - onhan mulla puolet vähemmän hiuksiakin päässä!
Käyn hääpäivän kampausta tarkemmin vielä läpi, kun tihrustetaan morsiamen lookkia.


Valitettavasti kampaajani ei meikkaa, joten menin sitten toisaalle meikkiin.
Molemmat kaasot suosittelivat Kaisaa ja minäkin päätin luottaa nuoreen ammattitaitoon.
Jo koemeikki oli onnistunut, raikas ja silti rock, joten olin varma, että myös häämeikistäni tulee onnistunut! Palataan tähänkin vielä myöhemmin. :)

Lopputiistai menikin sitten alusvaateostoksilla, otin hääpuvun kainaloon ja marssein alusvaateliikkeeseen ostamaan olkaimettomia liivejä. Voin sanoa, että löysin täydelliset valkoiset, hyvin istuvat liivit, joita ei tarvinnut kertaakaan nyppiä ylöspäin. Lisäksi pisteet siitä, että niissä ei ole ylimääräisiä hörhellyksiä. Äiti oli myös samalla reissulla hankkimassa itselleen liivejä ja täytyy sanoa, että paikallisessa alusvaateliikkeessä on ihan super palvelu! Myyjällä ei ollut valikoimissa ympärysmitaltaan sopivan kokoisia liivejä, mutta hän pienennytti liivit ilman eri maksua, että äiti varmasti sai ne ajoissa.

Kun alusvaatteet oli plakkarissa, survoimme hääpuvun takaisin auton takapenkille ja sitten lähdettiin hakemaan Anttilan Marjatilalta häiden alkumaljoja ja alkoholittomia. Niistä paremmin tässä postauksessa.

Loppuviikkoon mahtuikin monenmoista puuhaa, testikakkuja yms. Muutama kuvakin saattaa löytyä.
Palataan näihin seuraavaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.