torstai 23. heinäkuuta 2015

AC/DC @ Hämeenlinna, 22.7.2015

Eilen vietettiin Kaasozillan kanssa aikaa tunnelmallisessa konsertissa n. 55 000 paikalle sattuneen kanssa.

Kuvat eivät ole häävejä, koska siellä oli joku muukin ja ne muut töni ja tuuppi ja halus kaikki eturiviin ja tälläinen persjalkainen ei sieltä takaa kyllä mitään nähnyt.
Mutta sitäkin paremmin pystyi tanssimaan! ;)


 


  

Matkamuistoja piti toki myös raahata kotiin. Taas uusi kiertuepaita kaapissa!Kiitos paljon matkaseuralle, parhaalle sellaiselle!

Taidan hiipiä nukkumaan, oli nuo viime yön 2½ tunnin yöunet pikkuisen liian vähän...

2 kommenttia:

 1. Heippa! Pakko laittaa viestiä! Löysin tän sun blogin ja nyt olen ihan into pinkeänä lukemassa tätä läpi! Pakko oli koodia laittaa, kun ihan spesiaali yhteläisyys löytyy. Olen meinaan ruvennut kypsyttelemään ajatusta josko menisi Huittisissa naimisiin. Ihastuin tuohon teidän juhlapaikkaan. Olen sitä aiemmin pyöristellyt mielessä, mutta en ole juurikaan kuvia paikasta nähnyt. Nyt kun näin postauksen kuvat niin meinas oikein henki salpaantua HUHU! MAHTAVA paikka! Lupaathan ottaa super paljon kuvia paikasta ja teidän ratkaisuista sopistuksen suhteen! Ammennan inspiraatiota omiin tuleviin häihin. Aikaakaaan ei ole enää kauaa. ;D 18.8.18 olis tarkoitus rouviintua -Hanna, Vihti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mahtavaa, jos blogista on ihan konkreettista hyötyä jollekin!
   Minulla oli juhlapaikasta hämärä muistikuva, koska sukuni on viettänyt siellä erinäisiä juhlia, mutta yllätyin, miten hieno se oikeasti on sisältä.
   Tarkoitus olisi kuvata paikka ennen ja jälkeen koristeluiden, sekä siinä välissä. Lisäksi hääkuvaaja kuvaa paikat, ennen kuin vieraat päästetään sisälle.

   Teillä mätsää päivä hienosti ja on paljon aikaa suunnitella, vaikka aina se loppuu kesken...

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.