maanantai 29. kesäkuuta 2015

Suohirviöstä Rockprinsessaksi eli morsiamen kauneudenhoito

Varoitus; tämä saattaa olla sillisalaattipostaus.

Ensinnäkin, ihan hirveä katastrooffi!
Meidän HääDJ PERUI!
Voi perkele. Ei siinä mitään, mutta syynä on lasketun ajan lähellä oleminen meidän hääpäivänä.
Eikä siinäkään mitään, mutta DJ:n muija on ollut tukevasti paksuna jo noin 7kk ja nyt hän muistaa ilmoittaa, ettei tule!? Voi elämä!
Eikä varmaan olisi ilmoittanut vieläkään, jos minä en olisi ollut häneen yhteydessä.

Eli tässä nyt sitten metsästetään uutta DJtä.


Olen varmaan stressannut niin paljon, että alkaa tuo kuontalo lähtemään päästä.
Tai sitten minusta vain tuntuu siltä. En ole vuosiin ollut pitkähiuksinen, joten tuntuu, että hiusta on koko ajan joka paikassa. Kävin kumminkin luontaistuotekaupassa ja ostin jotain hiusravinnepillereitä.
Suositeltu annoskoko yksi kapseli päivässä, minä otan kaksi, koska myyjä sanoi, että voi ottaa, jos haluaa kunnon startin.
Voi olla vähän myöhäistä syödä noita, mutta olen ainakin yrittänyt!

http://www.rapunzelofsweden.fi
Pelasin myös varman päälle ja tilasin Rapunzeliltä clip-on pidennykset.
Ajattelin mennä hunajablondina naimisiin.
Ensi viikolla menen kampaajalle ja värjätään jo hääväri päähän.


Sain muuten synttärilahjaksi Kaasozillalta lahjakortin kasvojen ultraäänipuhdistukseen.
Kävin perjantaina varaamassa ajan, menee noin kuukauden päähän, mut ei se haittaa, kosmetologi sanoi, et on ihan hyvä käydä lyhyellä aikavälillä parikin kertaa ennen häitä, niin iho on sitten hääpäivänä hoidetun näköinen.

Kerroin joskus aikaisemmin, että olen menossa hammaslääkäriin.
Se oli jo maaliskuussa ja siellä meni oikein hyvin, reikiä nolla! Varasin samalla ajan hampaiden puhdistukseen ja siellä kävin alkukuusta.
Tunnin verran purukalustoani rapsuteltiin, hiottiin, rapsuteltiin ja hiottiin lisää.
"Mitä sulla on näissä etuhampaissa, liimaa vai?" Suu auki siinä sitten nyökkäilin ja kun hygienisti otti kätensä suustani, niin kerroin, että mulla oli alaluokilla raudat. Sellaiset suloiset telaketjuiksi kutsutut tuossa etuhampaissa..
Niiden liimat ovat olleet hampaissani tähän päivään asti. Vaan eivät ole enää!
Ne on nyt hiottu historiaan ja legoni ovat nyt todella puhtaat ja valkoiset!
Ajattelin, että olisin mennyt soodapuhdistukseen, mutta ei mun enää tarvitse!
Pesen vain valkaisevalla hammastahnalla ennen häitä ja se on siinä!

Otetaas sitten loppuun vielä silmien pyörittelyä.
Sukulaiseni eivät tiedä mitä tarkoittaa pukukoodi tumma puku...
Siellä nyt luullaan, että naisenkin täytyy pukeutua tummaan asuun.
Voi voi. Katsoisitte vaikka Googlesta.
Ohessa kopio pukeutumisopas.com - sivustolta.

"Kun kutsukortissa lukee pukeutumiskoodina smokki tai tumma puku, pukeutuu nainen juhlavasta materiaalista valmistettuun yksiosaiseen tai kaksiosaiseen iltapukuun. Iltapuku voi olla myös juhlava housupuku. Iltapuku on jalkapöydän päälle ulottuva, nilkkamittainen, balleriinamittainen (pohjepituinen), tai muodin ja tilaisuuden salliessa lyhyempi. Mitä juhlavampi tilaisuus on, sitä varmempi valinta on pitkä iltapuku. Kenkinä iltapuvun kanssa käytetään sirokorkoisia avokkaita tai sandaletteja. Iltalaukku on siro, kädessä kannettava pieni laukku joko nahkaa tai kangasta. Käsineitä ei iltapuvun kanssa useinkaan käytetä, mutta pitkän tai nilkkapituisen puvun kanssa voi käyttää puolipitkiä, kyynärpään alle jääviä hanskoja ja balleriinapituisen kanssa lyhyitä hanskoja.

Sukat ovat ohuet, asun väreihin sopivat, kuvioidut, metallivälkkeiset tai tummasävyiset, aina kuitenkin joko samanväriset tai vaaleammat kuin kengät. Iltapuvun kanssa voi käyttää aitoja arvokoruja, tai tyylikkäitä pukukoruja. Päällysvaatteena iltapuvun kanssa käytetään tyylin mukaista, juhlavaa, vuodenaikaan sopivaa takkia, viittaa tai saalia, talvella turkkia tai turkisjakkua.

Pukukoodi tumma puku tarkoittaa siis nimenomaan miehen pukeutumista tummaan pukuun, ei naisen; koodi ilmoittaa tuolloin että miehellä on tumma puku, sitä ei voi korvata saketilla, smokilla, eikä frakilla. Naisen ei välttämättä kuulu pukeutua tummaan pukuun, sillä kutsu on  ilmoitettu miehen pukeutumisen mukaan siitäkin huolimatta, että kutsu on osoitettu naiselle.  Pukukoodin tumma puku tilalla voi olla myös koodina iltapuku, joka on vastaava kuin tumma puku; miehen asuna tumma puku ja naisella iltapuku (ei juhlapuku)."

Luulin oikeasti, että kaikki osaavat edes vähän pukukoodeja!
Laitoimme tuon koodin siksi, että kaikki tajuaisivat kunnioittaa juhlaamme, eivätkä tulisi farkuissa ja flanellipaidassa tai niissä helvetin legginseissä!
Onneksi en laittanut mitään smart casual tms.. Sittenhän vasta pallo hukassa oltaisiin!

No, näillä mennään mitä on annettu!
Alkuviikoksi olisi paljon aiheita, käytiin Urjalan Makeistukussa ja lisäksi eräs kaunotar saapui Postissa. Niin ja askartelujakin on tullut väkerrettyä.

Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.