perjantai 3. huhtikuuta 2015

Men In Black - miehen puku varattu

Ihanaa pääsiäistä kaikille!


Kuten ounastelin, meni tämä lomaviikko ihan penkin alle. Lomalla oleminen ei sovi minulle yhtään, kaikki vaan ahdistaa. Huomenna onneksi pääsee töihin ja onhan meillä batatreenitkin.

Jotain sain sentään aikaiseksi, kävimme miehen kanssa tiistaina Tampereella sovittamassa miehelle pukua.
Mietimme oikein todella miehen pukuasiaa, koska jokaisella miehellähän on se tumma puku kaapissa. Kuitenkin tulimme siihen tulokseen, että voisi olla jotain juhlavampaa ja päätimme vuokrata puvun.

Soitin maanantaina Muotitalo Tyynelään Tampereelle ja sain ajan tiistaiksi.

Mies ei halunnut pitkää takkia, eli esim. saketti oli heti pois suljettu.
Rakkaani kun ei ole kamalan pitkä, joten pitkä takki saa hänet näyttämään vielä lyhyemmältä.
Meillä oli todella asiantunteva myyjä apuna ja ripeästi hän löysikin miehelle housut ja paidan ja päästiin liivin kimppuun. Mies sovitti hopeista liiviä, jossa oli musta selkä. On virhe kysyä minun mielipidettäni, tyrmäsin liivin ja sitten sovitettiin kermanväristä. No ei todellakaan, hopeinen oli parempi. Myyjä oli kyllä sitä mieltä, että musta on liian synkkä, mutta eihän se nyt voi olla!
Mies koitti sitten mustaa liiviä ja avot! Löysimme myös (morsiamen) silmää miellyttävän kaula-asian ja todella hyvännäköisen takin.


Juu, kamera oli laukussa, enkä saanut aikaiseksi ottaa yhtään kuvaa, koska keskityin vain tuijottamaan järjettömän seksikästä miestä, joka astelee minun kanssani alttarille parin kuukauden päästä. Olen edelleen sitä mieltä, että pukupakko kaikille yli 20v miehille, kyllä puku tekee miehen!
Enkä olisi niitä kuvia välttämättä julkaissutkaan, haluan pitää miehenkin puvun salassa vierailtamme.

Varasimme puvun osat, housut oli jo varattu, mutta toiset löytyivät nopeasti ja ne vielä istuivat miehen mielestä paremmin, joten tottakai otimme ne. Soppari valmiiksi ja etumaksu. Lisäksi mies varasi korjaussovitusajan hääviiikolle, jolloin he mm. lyhentävät hihat ja puntit tai kaventavat liivin, jos tarvis. Aikaa liikkeessä meillä meni noin 20 minuuttia.

Puvun vuokraaminen ei mielestäni ole kallista. Paita, housut, liivi, kaula-asia ja takki - vuokra-aika to-ma, 200€. Sisältää pesun. Liivin kaventamisesta joutuu maksamaan muutaman kympin, mutta tuo liivi oli miehelle hyvä. Vuokraan kuuluisi myös kengät ja kalvosimet, mutta mies käyttää omia. Näin ollen kenkiä ei tarvitse sisäänajaa ja minä loukkaannun verisesti, jos hän ei käytä lahjaksi ostamiani kalvosimia!

Poikkesimme myös Ikeassa, ostimme sen kaikkein isoimman Cylinder-maljakon, se tulee buffetpöytään kukka-asetelmaa varten.

Lisäksi olen tämän päivän tuijottanut rakastuneena kuvaa vihkisormuksestani.
Se on nimittäin valmis! Iik!
Nyt menee pari viikkoa, ennen kuin pääsen kaunottaren hakemaan kotiin ja ennen sitä pitäisi vielä keksiä, että mitä siihen kaiverretaan...
Tekisi NIIN paljon mieli näyttää siitä kuva, mutta teen sormuksesta varmaan oman postauksen häiden jälkeen. Että koittakaa kestää. ;)

Odotan tässä nyt, että askartelukärpänen purisi minua. Tuntuu, että kaikki muut ensi kesän morsiamet ovat tyyliin jo tehneet kaiken valmiiksi.
Vai oletteko?

Kuvat Pixabay

2 kommenttia:

  1. Mä en ainakaan ole tehnyt kaikkea valmiiksi. En läheskään! Mut jospa me ehittäis vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että en ole ainoa mattimyöhäinen! Tosin meidän häät on niin loppukesästä, että eihän tässä nyt vielä mikään kiire ole... (kuuluisat viimeiset sanat...) ;)

      Poista

Sano nyt sinäkin jotain.