perjantai 13. maaliskuuta 2015

Maahantuojien Outlet-tapahtumat

Olen tässä hihkunut muutaman päivän riemusta.
Sain sähköpostiini infoa Maahantuojien Outletistä, joka järjestetään
11.4.2015 Helsingissä Wanhalla Ylioppilastalolla.


Ensimmäisen kerran pukujen maahantuojat ja eri pukuliikkeet yhdistivät voimansa tammikuussa, pukuja oli tuolloin myynnissä noin 500.
Tapahtuma oli niin suosittu, että se päätettiin järjestää keväällä uudestaan.
Nyt lähdetään liikkeelle noin 1000 juhlamekon ja iltapuvun voimin, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain!


Eli nyt viimeistään metsästämään sitä täydellistä ylioppilasmekkoa, päättäjäiskolttua, kaasohametta tai vaikka lähtisit pikkuisen blingimmässä bilettämään pääsiäisenä!
Myös oikein iltapukuja, joissa voit sitten edustaa hienommillakin kekkereillä, pitäisi olla valikoimassa.

Äkkiä tulee mieleen, koska kyseessä on maahantuojien ja liikkeiden poistoja, että "eihän siellä ole kuin jollekkin riisitikuille mekkoja". Ei kulkaa arvon leidit pidä paikkaansa, kokoskaala on huikea, XS-XXL, eli rehevämmillekin kaunottarille löytyy mekkoja.
Prosentuaalisesti jakauma on suurinpiirtein tämä:
XS-S, noin 20% valikoimasta
M, noin 55% valikoimasta ja
L-XXL, noin 25% valikoimasta.


Toki kaikkien pitää muistaa, että mekot ovat yksittäisiä, joten älä hurmaannu mekosta, joka ei olekaan kokoasi! Tai sitten täytyy laihduttaa/lihottaa, ei siinä sitten muu auta! ;)

Mitä tämä hupi sitten maksaa?
Sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen ja koska kyseessä on Outlet on mekoissa tietysti Outlet-hinnat, eli vähintään -50%n alennus.
Mekot ovat normaalihinnaltaan noin 299-489€ (keskimäärin), nyt niitä myydään 99-159€ (keskimäärin)! Ei siis rasita lompuukia mahottomasti. (Nimimerkillä: ostin kerran 300€ koltun, koska se oli niin hieno ja ei, kyseessä ei ole häämekkoni...)

Tapahtuma on siis 11.4, sunnuntai päivä ja kellonaika on sellainen, kuin 10-16.
Lisää infoa ja kuvia puvuista tapahtuman Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/events/815947418463898/ 


Minun riemastumiseni ei johtu niinkään tästä Helsingin tapahtumasta, vaikka se päätapahtuma onkin, vaan siitä, että nämä ihanuudet rantautuvat ensin Jyväskylään ja Tampereelle!

Eli Jyväskylä ja lähiseutu huomio, teillä on mahdollista ostaa edulliset juhlamekkonne ensi kesän ja kevään rientoihin Hotelli Albassa, 14.3.15, klo. 11-15.30, eli HUOMENNA!

Tampere ja lähialueet voivat rynnistää hakemaan omansa 22.3.15, klo. 10-17.
Tampereen tapahtuma on Megaoutletin yhteydessä Pirkkahallissa, jossa Maahantuojien Outletillä on oma osasto.
Minä olen menossa tuonne! Puhuin äidille, että jos lähdettäisiin katsomaan hänelle mekkoa meidän häihin ja onhan tuolla varmasti paljon muutakin mielenkiintoista.


Jyväskylän ja Tampereen valikoimat ovat pienemmät, kuin Helsingin, mutta kyllä niissäkin pitäisi olla satoja pukuja, joten kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!


Postauksen yhteydessä olevat kuvat ovat esimerkkejä mekoista, joita on tulossa myyntiin, eikö ole upeita? Omat suosikkini ovat "riikinkukko" ja luonnollisesti tuo musta...

Niin ja muuten, mekkojen lisäksi myynnissä on myös kenkiä, laukkuja, huiveja yms. juhla-asusteita, joten ei muuta, kuin shoppaamaan esim. ylioppilas-look edullisesti!

Palaan raportoimaan sitten Tampereen tapahtumasta.
Viikonloppuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.