lauantai 14. helmikuuta 2015

Love Me Do 2015 Turku

Terveisiä Suomen Turust!
(En nähnyt Mattia tai Teppoa, mutta messuille kävellessämme vastaan tulivat Jussi Lammi ja Timo Rautiainen. En ehtinyt ottaa kuvia Seiskaan. Damn.)

Olipa mukava reissu.

Katsellaanpa kuvia, en jaksa kauheasti kommentoida.Tiukka taisto blogikuningattaren tittelistä on taas käyty ja täytyy sanoa, että Vuoden Hääblogi-titteli meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen!

Taitaa tyttöjä vähän jännittää...
 
Voittajien on helppo hymyillä.

Niinan tekstejä on ilo lukea ja usein nauran räkä poskella niitä juttuja.

Vuoden hääblogit ovat siis:
Kaupalliset blogit: Ateljé Tuhkimotarina
Vuoden tulokas:  Tahdon sut tahdon
Vuoden Hääblogi: How to be a Bridezilla

Onnea voittajille!

Kiitos järjestäjille hienosta tapahtumasta ja Maria, oli mahtavaa tavata ihan kasvotusten!

Mitäs muuten sanotte tästä?


Eikö ole ihana!? Sovitin Trilogian Marikan kanssa ihanaa Rihannaa, jätän teidät jännityksellä odottamaan, että lämmittääkö se minua hääpäivänä.

Jaa niin. Ostin hääkengät. Siis minullahan oli jo yhdet. Mutta kyllä aina kahdet voi olla ja vaikka kolmannetkin vielä ostaisi. Mutta ne oli halvat. Alle puoleen hintaan.
Minulla ei vain ole niistä kuvaa, koska ne jäivät Turkuun värjättäväksi. Minä / käly noudetaan ne sieltä, jahka joku taas Turkkuseen jahkautuu.
Mut ne on ihanat!

Kuten huomaatte, minulla on tylsä ystävänpäivä/lauantaiehtoo. Piti mennä johonkin käymään (lue:hunningolle), mutta ilmeisesti meille on tulossa miehen jälkikasvua... Nice. No, ei siinä sitten mitään. Taidan lähteä sitten yksin, harmittaa, kun en jäänyt Turkuun... 

2 kommenttia:

 1. Ihana Monika! <3 Mahtava oli nähdä SUA livenä! (Jos siis edes mua Mariaa tarkoitit tuolla tekstissäsi :) Tai vaikket tarkottanutkaan niin musta oli enivei hauska tavata sut :))

  Upea tuo takki! Toivottavasti se nähdään sun yllä hääpäivänä ;) En suinkaan yritä suostutella sua ostamaan sitä, kröhöm... :D Niin ja peukku toisille hääkengille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sinua tarkoitin, ihan mahtavaa oli tavata, ehkä joskus vielä uudestaan..? Kuka tietää.

   Joo, Rihanna on ihana. Oli hauska kun sovitin sitä, niin kaksi naista sanoi yhteen ääneen, että se on niin hieno ja he niin haluaisivat sellaisen myös. Mutta olen jotenkin haistavinani tässä nyt jotain pientä yllytystä... ;D.

   Ne mun häämonot on muuten edelleen siellä Turus! Pitäis varmaan muistaa hakea ne sieltä...
   Pääsisin koittamaan niitä puvun kanssa.

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.