lauantai 17. tammikuuta 2015

Suomen Häämessut, Tampere

Kotiuduttiin joitakin hetkiä sitten Tampereelta Murun kanssa.

Käytiin Ikeassa hakemassa lapsiportti portaisiin, kun meidän vauva on keksinyt miten kiivetään raput!
Sitten se joko istuu rappujen puolivälissä, kun rupesi pelottamaan kesken nousun, tai käy yläkerran tv-huoneen matolla p*skalla. Ei kiva. Vanhempi koira ei uskalla rappuja mennä, joten sitä varten ei ole tarvinnut porttia olla. Puhuin siis tietysti meidän koiranpennusta, ei meillä mitään ihmisvauvaa ole! (Eikä tule.)


No niin, koirajutut sikseen, nehän eivät hääblogissa kiinnosta KETÄÄN.
Löysin tosin Ikeasta jotain häihinkin, mutta teen niistä oman postauksen, koska nyt keskitytään siihen, miksi Tampesteriin yleensäkin lähdimme, eli Suomen Häämessut.

Myöhästyimme lahjakkaasti sieltä muotinäytöksestä, vähän sitä päiden yli vilkuilin ja kivan mekon bongasin kaasoja ajatellen. Ei vaan harmainta käryä, että mistä putiikista se oli. Täytynee vakoilla netin syövereistä, jos löytäisin kuvan kyseisestä koltusta.

Messut olivat aika pienet.
En oikeastaan edes tiedä, että mitä häämessuilla voisi olla annettavaa, mutta kiva niissä on kiertää!
Osallistuttiin miehen kanssa molemmat arvontaan, josta voi voittaa (en muista auton merkkiä) auton viikonlopuksi. Mikäli kyseessä on se todella pitkä limo, joka halliin oli ajettu, niin kyllä kiitos, tiedän mille viikonlopulle sen ottaisin käyttöön...

Katsellaan kuvia, ne kertoo joskus enemmän, kuin sanat.

The Cloth Housen valikoimaa

Mekkoja kaasoille? - The Cloth House

En sitten YHTÄÄN katsonut kenen pöydällä tämä kimppu oli..
Sitten ihastellaan sulhasen pukeutumista. Miesten pukuja oli Morsiusgallerian "miesten osastolla".Morsiusgallerian mekkoja.Zazabellalla oli yksi silmääni pistävä yksilö, saattaa tuolla mustalla kirjailulla olla jotain tekemistä asian kanssa..


Decora Housen ja Pirteän Paketin osastolla oli erillaisia kattauksia.
Aina tyylikäs mustavalkoinen..


ja maalaishenkinen pistivät minun silmääni.


 Muotitalo Tyynelän näkemyksiä hääparin pukeutumisesta:Kuuntelimme yläparvelta Raggarimorsiamen luentoa avioehdosta.
Hän kieltäytyi ainakin keittämästä perunoita ja silittämästä paitaa. :)
Harmi, että lakinaisen juonto ei yläparvelle oikein kuulunut, mutta ehkä se avioehtokin tästä vielä selkiää. Ja pitihän Murun saada kofeiinia.

Raggarimorsiamen avioehto.
Alhaalla NaisTaivaan mukava myyjä onnistui kaupittelemaan minulle kynsi"viilan", jolla voi kiillottaa kynnet. Kyllä kuulkaa kiiltää, kuin papin .... pääsiäisaamuna! Pitäisi estää kynsien lohkeilua ja liuskottumista. Wau. Oikeastaan mies osti ne minulle, luuli varmaan raukka, että päästään ihan kohta pois siitä osastolta. Mitä vielä. Innostuin kokeilemaan kuorintavoidetta ja ostin sitä sitten tuubin. Mikäli se tehoaa, niin kuin myyjä väitti, niin nassu on kyllä entistä ehompi hääpäivänä!
Sain kaupanpäälle mutahoidon hiuksiin. Pitää varmaan testata sitä heti tänään.

Käteen jäi myös Häät ja Juhlat-lehti
Pakko kai tuohon ihonhoitoonkin on alkaa panostaa. Olen ensinnäkin vanha ja toisekseen, iholla kestää kumminkin hetki uusiutua, joten parempi kai panostaa nyt, eikä kaksi viikkoa ennen häitä.

Kävimme vielä kuuntelemassa Juha Laitalaisen jutustelua häiden dokumentaarisesta valokuvauksesta. Hän esitteli samalla kirjaansa, jota olisi messuilta saanut ostaa 25€ hintaan.
Vaikutti leppoisalta ja mukavalta kuvaajalta ja kuvathan ovat mielettömiä, joten jos kirja kiinnostaa, niin kannattaa se hankkia. Vinkkasi myös, että hänellä on vielä ensi kesälle vapaita kuvauspäiviä, kannattaa siis tiedustella, jos kuvaaja häihin uupuu.

Että sellaiset messut, ovet ovat auki vielä huomenna 10-16, että jos missasit tämän päivän, niin huomenna on vielä mahdollisuus käydä.

Menen tästä maalaamaan bingokyniä.

Ai niin, arvontamuistutus, viikko aikaa osallistua lippujen arvontaan Tampereen Häämessuille!

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon vanha, pitäsköhän munkin alkaa panostaa tohon ihonhoitoon :D oon kyllä alkanut laittaa joka ilta kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta, kun mun ripsienpidentäjä suuttuu muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ripsienpidentäjää pitää vähän pelätä!
   Minä olen käyttänyt silmänympärysvoidetta jo 25-vuotiaasta.
   Ei se kyllä auta mitään, rypyt mulla on silti silmien alla. Pitäis lopettaa nauraminen, se vois auttaa. :)

   Poista
 2. Ryppyjä alkaa olla täälläkin. Vanhuus ei tuu yksin. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tuu ei.
   Sitten on 30, kun samassa naamassa on ryppyjä ja finnejä! ;D

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.