sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Morsian kera tatuoinnin

Minulla on selässä, vasemman olkapään tienoilla tatuointi, jonka otin kymmenen vuotta sitten.
Siitä ei luonnollisesti ole ainuttakaan kuvaa, enkä rupea nyt vaatteita riisumaan ottaakseni sellaisen, mutta voin kertoa, että siinä on lohikäärme. Kymmenen vuotta sitten tribaalit oli kuuminta shittiä, joten lohikäärmeessäni on vivahteita tribaaliin.

En halua sitä häissäni peittää, päin vastoin, se on osa minua ja sopii pukuuni.
Leima ei ole kovin iso, mutta haluaisin korostaa sitä.
Mutta miten? Lohikäärmeen silmäksi voisi liimata jonkun "timantin" ja siipien kärkiin voisi laittaa myös korukivet.

On varmasti olemassa ihoon liimattavia koristekiviä sekä vartalomaaleja?
Pitää varmaan tiedustella meikkaajalta, olisiko hänelle ideoita.

kuva
kuva Pinterestistä
Vai onko teillä siellä ruudun takana?  Onko kellään ollut koristeltua tatuointia?
Miten toteutitte sen? Pysyivätkö koristeet koko päivän?

6 kommenttia:

 1. Mulla on puolenselkää peittävät enkelinsiivet ja haluan myös että ne näkyy, mutten varmaan ala koristelemaan niitä kun on niin mahtipontiset itsessään. Pienempään tatuointiin mun mielestä sopii kans tosi hyvin jotkut helmet tai timantit. Netistä varmaan löytyy, tai sitten ihan vaan Sokoksen tai Stockan kauneusosastolta? En tiedä miten hyvin pysyvät kiinni, jos liikkeestä ostaa niin varmasti siellä neuvovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, ne on varmaan hienot! Kiva, että haluat niiden näkyvän, etkä pelkää "vanhollisten vieraiden" mielipiteitä, mikäli teidän häissä sellaisia on. Meillä on, mutta onneksi ovat tottuneet tatuointeihin.
   Täytyy mennä johokin liikkeeseen, jos en sitten saa meikkaajalta vinkkejä. :)

   Poista
 2. Askartelukaupasta saa sellaisia pieniä timantteja, joita voi iholiimalla liimailla. Liimaamiseen löytyy sopivaa liimaa varmasti jostain naamiaiskaupasta tai kauneushoitolasta. Myös kynsien koristeluun sopivat timantit (aika samoja kuin nämä askartelutimantit) sopivat varmasti myös tatuoinnin koristeluun. Varmaan myös löytyy jotain ihoglitteria, mutta en tiedä onko sellaisen kanssa lopputulos helposti liian sotkuinen ja mauton. Tuossa ylemmässä kuvassa näyttää kuin olisi jotain kohomaalia tatuoinnin päällä. Sellainen olisi varmaan aika hieno ja tyylikäs. Apua löytyy varmaan kosmetologilta/maskeeraajalta/naamiaspuodista/askartelukaupasta. Askartelukaupasta löytyy ihan kaikkea, mutta niiden tuotteiden kanssa täytyy aina varmistaa, että sopiiko iholle ja varmaan vielä testata, että tuleeko ihottumaa. Naamiaispuotien liimat eivät aina ole ihan parhaita, mutta kysymällä sekin varmaan selviää. Maskeeraajan tuotteet ovat varmaan laadukkaimmat, mutta ehkä myös kalleimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku glitter voi tosiaan olla vähän... enemmän muualla, kuin siinä tatuoinnissa...
   Mutta askartelutimantit kuulostaa hyvältä, kiitos vinkeistä, täytyykin seuraavalla "kaupunkikäynnillä" tutkia tilannetta. :)

   Poista
 3. Kuten muutkin tuossa jo mainitsi, niin kaikenlaiset askartelu- ja kynsistrassit käyvät hyvin tatuoinnin koristeluun. Kiinni ne saa näppärästi ripsiliimalla. Hyvällä liimalla pysyvyyskin on taattu. Suosittelen (sekä niiden strassien, että ripsien) liimaamiseen DUO-merkkistä ripsiliimaa. Saa ainakin stokkalta ja nettikaupoista sekä mustana, että värittömänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Katselinkin jo yhdessä liikkeessä sellaista strassipakkausta, mutta en vielä ostanut. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.