lauantai 13. syyskuuta 2014

Boudoir-kuvauksiin?

Joskus vuosia sitten jo tiesin, että tuleva aviomieheni saa huomenlahjaksi kuvan minusta.
Siihen aikaan oli tapana antaa kehystetty kuva, mutta nykyään erillaiset kuvakirjat ovat yleistyneet, joten todennäköisesti tulen päätymään sellaiseen.

A Rising Women´s Place
Mielestäni kirja on kiva muisto miehelle ja itsellekkin, voi sitten kiikkustuolissa katsella kuvia siitä, miten joskus oli nuori ja nätti.

Nyt kun läskien tiristely on aloitettu, on aika ruveta miettimään kuvien ottamisen ajankohtaa. Näkisin, että ensi vuoden alkupuolella tai viimeistään keväällä olisi aika heittää vaatetta vähemmäksi ja mennä hymyilemään kameralle.
Mutta missä? Oma makuuhuone on kyllä hieno, mutta jotenkin kaipaisin korkeaa ikkunaa ja hulmuavia verhoja, sekä isoa tyynyillä täytettyä vuodetta. Ehkä pitää sittenkin maksaa jostain hotellihuoneen käytöstä. Myös kuvaajalla on merkitystä. Toki järkkärissäni on itselaukaisin, mutta.. ehkä palkkaan kuitenkin ammattilaisen. :)

Pinterest
Olen melkein kymmenen vuotta sitten osallistunut kuvaukseen, jossa sain itselleni kalenterikuvat ja kuvaaja, joka kuvat silloin otti, sai opiskeluihinsa materiaalia. Naiskuvaaja, joka teki oman kalenterin opinnäytetyönä, alastomista naisista. Siksi uskon, ettei minua, lähes kymmenen vuotta myöhemmin, jännitä mennä kameran eteen puolialastomana. Olen ollut jo kauan sinut itseni kanssa, enemmän olen huolissani naamani vääntelystä, kuin mistään muusta. En oikein osaa hymyillä kameralle, mutta ehkä boudoirissa ei tarvitsekkaan välttämättä hymyillä. Tai edes kuvata kasvoja..

Musta enkeli vei päivänsankarin... Vuonna 2005.
© Heidi Kossi
Yllä oma suosikkikuvani vuosien takaa.
Jokaisen naisen pitäisi mielestäni mennä elämänsä aikana edes alusvaatteisillaan kuvattavaksi. Siinä nousee kyllä itsetunto kohisten. Suosittelen.
 
Mitenkäs muut tulevat morsiot, oletteko ajatelleet boudoir-kuvausta?
Vai oletko ollut? Missä kuvat otettiin? Vinkit jakoon!

6 kommenttia:

 1. Kävimme ottamassa kihlajaiskuvat taidekuvaus.com, joka sijaitsee Helsingin lauttasaaressa. Pitkään pohdin ottaisinko bourdoir-kuvat samaisessa paikassa, mutta päädyin valitsemaan toisenlaisen huomenlahjan miehelleni. Paikka oli kuitenkin todella kiva paikka ja ennen kaikkea kuvaaja todella mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua nettisivujen kautta. :)

   Poista
 2. En tiedä pitäisikö minunkin parit alusvaatekuvat käydä otattamassa... Olen miettinyt ja kysellyt sulhaselta mitä hän haluaa huomenlahjaksi, mutta sulhanen ei vaan halua yhtään mitään! Se on oikeastaan ainoa asia, josta tällä hetkellä tekisi mieli vetää kunnon bridezilla-kohtaukset. Tuollaiset kuvaukset olisivat hauskaa itselle ja ehkä se sulhanenkin olisi sitten tyytyväinen lahjaansa. Olin vaan jo hylännyt boudoir-kuvaukset lahjana, kun kuvauksia tulee häiden tiimoilta muutenkin niin pirusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän niitä tulee, kun minäkin haluaisin vielä TTD-kuvaukset...
   Mutta luulen, että meillä ainakin mies olisi mielissään noista kuvista, vaikka hän ei halua myöskään huomenlahjaa, eikä oikeastaan edes ymmärrä, että miksi sellainen pitäisi hankkia.
   Ihan sama, menen silti. :)

   Poista
 3. Tällaiset huomenlahjakuvaukset on varmasti voimaannuttava ja itsetuntoa buustaava kokemus kuten sanoit. Toivottavasti itselläkin riittää rohkeus tuollaiset upeat kuvat otattaa! Mahtavaa, että olet kymmenen vuotta nuorempana tuohon pystynyt! Mulla ei varmasti vielä silloin ois itsetunto riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vain löytää oikea kuvaaja, johon voi luottaa ja jonka kanssa on kiva kuvia ottaa.
   En siis ehkä suosittele Reiskaa paikallisesta valokuvauskerhosta, vaan ihan ammattilaista. ;)
   Kyllä varmasti uskallat mennä ja kuvista tulee ihan niin rohkeita kuin itse haluat. Jokainen tuntee itsensä seksikkääksi eri tilanteissa, toiset täydessä tällingissä ja toiset toppahaalarissa.

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.