lauantai 26. heinäkuuta 2014

Nämä helteet pehmentää pään.

Häät aiheuttavat normaalisti (lähes) tervejärkiselle naisihmiselle kaikenlaisia omituisia päähänpinttymiä ja ajatuksia... Projekteja on joka suuntaan ja tuntuu, ettei puolissakaan ole mitään järkeä...

Yksi koko ajan käynnissä oleva projekti on tietysti hiusten kasvatus.
Minä inhoan näitä. Olen ollut viimeiset kuusi vuotta lyhyessä ja tämä toiselta puolelta pitkä, on liian pitkä. Tekisi joka toinen päivä mieli mennä kampaajalle ja käskeä leikata joku kiva lyhyt poikatukka.
No, todennäköisesti kampaajani ei suostuisi moiseen ja puhuisi minut ympäri.

Mietein sitäkin, että miksi menen pitkässä vihille, kun se ei ole minulle luontaista.
Haluan näyttävän kampauksen ja teen sen sitten omalla tyylilläni. Ehkä sitten häiden jälkeen haluankin vielä pitää pitkää, mistä sitä tietää?
Hius on tosin nyt sellaisessa ärsyttävässä pituudessa, kun se ei vielä pysy ponnarilla. Lisäksi hiukseni ovat niin liukkaat ja paksut, että niitä on hankala saada mitenkään, varsinkaan kun ei ole tottunut pitkän hiuksen kanssa painimaan. Lisäksi näin kesällä tuntuu, että niska on hiestä märkä koko ajan, vaikka hiukset juuri ja juuri niskan peittävät...
Yritän tässä lohduttautua ajatuksella, että kampauksesta tulee niin hieno, että oksat pois ja tätä pehkoa pitää nyt vain yksinkertaisesti kestää vuoden päivät.

Tehtiin muutama viikko sitten heinää, oli muuten pikkaisen hikinen päivä...
 Silloin tällöin päähän hiipii kaikkia kummallisia päähänpistoja. Näen netissä kuvan jostain ja ilmoitan miehelle että "minä haluan tuollaisen meidän häihin." Miesparalla on muuten paljon kaikkia puu- ja hitsaushommia ensi talvena... Mies kieltää varmaan kohta multa netin vuodeksi, etten keksi enää mitään enempää.

Yksi päivä rupesin murehtimaan, että muistankohan ajaa kainalot hääpäiväksi?
Mitä jos unohdan ja sitten hääkuvissa on majava kainalossa?
On mulla ongelmat, toiset murehtii sitä, että jos sataa ja minä kainaloita.

Ensi viikolla pitäisi saada aikaiseksi ja soittaa miehelle, joka vastaa erään juhlatilan vuokrauksesta tässä lähiseudulla ja sopia hänen kanssaan näyttö. Lisäksi kuukauden sisällä meistä tullaan ottamaan muutama valokuva, jotka sitten toivon mukaan päätyvät meidän hääkutsuun. Save the date-kortteja me emme lähetä. (Emmekö? No korkeintaan joulukortin muodossa niille, joille normaalisti lähetämme joulukortin...)
Sain myös päähäni, että haluan koittaa askarrella pompomeja... En ilmeisesti ottanut opikseni siitä suodatinpussiruususta... Mutta löysin hyvän ohjeen ja täytyy niitä kokeilla. Kolmen viikon päästä alkaa kesäloma part. 2 silloin pääsee käymään taas askartelutarvikeliikkeessä.
Meidän piti lähteä Tallinnaan, mutta päätimme säästää nekin matkarahat häihin.

Mutta nyt tämä tyttö menee katsomaan hevosia ja lähtee kohta töihin.

Erittäin kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. moro! rakensin sulle mun blogiin tutoriaalin räpyläkäsille niistä suodatinpussiruusuista. mietit vissiin jossai aiemmassa postauksessa mustia kukkia. siellä niitä on! :) enjoy! muista ostaa viiniä ;)
  www.rakkausjarealismi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä hyödyllinen ja viihdyttävä postaus!
   Hienoja ruusuja olit tehnyt, mustat varsinkin olivat suosikkejani. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.