sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lisää karkkibuffa-astioita.

Viime viikot ovat olleet töiden palaamisen ohella sellaista kiitoa, että blogille ei kamalasti ole aikaa ollut. Tosin muutkin blogittaret tuntuvat olevan kesälomilla, eikä kenenkään muunkaan blogi kamalan usein päivity, joten en ota stressiä. Kesä on kuitenkin vain kerran vuodessa ja se pitää viettää muualla, kuin koneen vieressä.

Heinätyöt saatiin suoritettua ja hevoset ovat päässeet vihreälle, kaikki on hyvin ja vuoden kiireettömin aika, näin hevosten kannalta on tässä ja nyt. Eli aikaa jää muullekkin, kuten hääjutuille.

Viime yönä noin klo. 03.15 varasin meille häihin baarimikon.
Ihana J suostui ilomielin tulemaan. Olen niin onnellinen, kun tiedän, että meillä on baarissa henkilö, johon voin luottaa ja joka taatusti tekee asiat juuri niin, kuin minä pyydän. Ihanaa. Lisäksi on kiva suunnitella toisen alan henkilön kanssa, että mitä paukkuja tehdään ja miten saadaan tulevasta tiskistä toimiva. :)


Olen myös tehnyt kirpparilta löytöjä karkkibuffettiin.
Viime viikolla käteeni tarttui hieno lasinen malja, jossa tuli kaupan päälle jotkut koristehelmet. Helmiä nyt en olisi tarvinnut, mutta voihan ne käyttää hääaskarteluun. Astia kustansi kahdeksan euroa.


Tänään käteen jäi tuo upea pahkasta tehty vati tai matala kulho, kumpana sen sitten näkee.
Äkkäsin sen ja ajattelin, että se maksaa hunajaa, mutta, voitteko kuvitella, hinta oli kolme euroa...?
Siitä varmaan puuttui nolla tai jotain, nappasin sen heti mukaan.

Minusta tuntuu, että meidän karkkibuffan astiat tulee olemaan aikamoinen sekamelska, mutta järjestys se on epäjärjestyskin. :) Mutta kyllä sellainen perinteinen buffa kauniilla lasisilla, kannellisilla astioilla voisi olla vähän turhan sliipattu meidän makuun.

Ensi viikolle on taas paljon puuhaa, joten taidan mennä vetämään lonkkaa ja syömään jäätelöä.
Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.