keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kehonsiirtovälineet häissä

Julkaisin yläpalkkiin tänään myös tekemättömien töiden listan.
Onpas niitä paljon... No, osaa ei pysty vielä edes tekemään, eikä tuossa ole edes kaikki hommat, unohdin todennäköisesti puolet, joten listaa tullaan täydentämään.

Hääauto oli myös listalla "en jaksa ajatella".
Voin tunnustaa, että kyllä sitä silti on pohdittu.
Ensin sitä ei tarvinnut miettiä, koska vihkimispaikasta ei ollut mitään tietoa. Mutta koska kirkossa meidät nyt vihitään, niin johokin sitä tarvisi siirtyä, harvemmin sitä hautausmaalla kukaan häitä juhlii.

Eli jollain muulla, kuin kävellen haluaisin matkan taittaa.
Juhlapaikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta se tulee olemaan paikallinen tai sitten naapurikunnassa. Hääpaikasta riippuen, vaihtoehtoja on monia.


Hevonen + kärryt
Ikuisena hevostyttönä liputtaisin tietysti tämän puolesta.
Oma tammani on ollut kerran polttariajelutuksessa ja kerran kuskannut hääparia. Meillä ei tosin ole omana sellaisia hienoja vossikkakärryjä ja lisäksi tamma on umpikaheli, ei sen kanssa voi missään ihmisten ilmoilla ajella. No voisi, mutta en halua ottaa riskiä, varsinkin jos astutan sen ensi kesänä.

Traktori + vanha heinäkärry tms.
Kärryn saisi varmaan vuokralle paikallisilta Wanhat Konneet-porukalta ja traktori meillä onkin omasta takaa. Jos se vaikka sattuisi käynnistymään ja kestäisi pienet kyläkruisailut.

Kupla
Naapurilla on hienon sininen kupla. Joskaan en tiedä vuokraisiko hän sen ja voiko sillä ylipäänsä ajaa. Kuplassa on se miinus, ettei siinä ole takaovia - todella kiva tunkea mekkonsa kanssa sisälle.

Mersu
Vanhemmilla on mersu, jonka varmaan saisi hääautoksi. Heidän vanha autonsa olikin kerran hääautona. Mutta milläs vanhemmat sitten tulee kirkkoon? Golffilla varmaan.

Joku muu vanha auto
Vuokrausilmoituksia on kuskeineen näkynyt näin kesäaikaan paljonkin. Kriteerinä tietysti ne takaovet. Nämä voivat vain olla hintavia sijoituksia, mutta siinä mielessä käteviä, että kuski vie auton sitten heti pois, eikä sitä tarvitse enää sen jälkeen murehtia.

Jotain ihan muuta
Tuollainen sivuvaunumoottoripyörä olis just siisti!
Sulhasella ei tosin ole korttia tuohon, mutta ei kai yksi päivä mitään tee...?

Veneellä liikkuminen ei meillä oikein onnistu, vaikka jokia paljon täällä päin onkin.
Karaoketaksi on myös poissuljettu vaihtoehto.
Pikkuveljellä olisi myös musta Audi, sekin voisi olla lainattavissa.

Täytynee ensin päättää se juhlapaikka ja sitten katsella kulkupeliä. :)

Milläs muut parit aikovat vaihtaa paikkaa?

Postauksen kuvat Pixabay, paitsi Mersu ja traktori.

6 kommenttia:

 1. Auto on jo vuokrattuna. Meillähän tuo sulho halusi itse ajaa, joten sellaisen auton löytyminen ei ollutkaan ihan helpoimmasta päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin haluta itse ajaa, jos kulkupelinä olisi joku tosi hieno auto. :)
   Tai sitten tuo sivuvaunupyörä, mutta kun ei ole korttia...

   Poista
 2. Keken porukoilla on hevosia ja myös hänen kummisedällään, joten vähän ollaan mietitty tuota heppakyytiä mekin. Oon tosin allerginen hevosille, joten pelkään vähän sitä, että morsian aivastelee ja niistää koko loppuhääpäivän ja meikit menee pilalle vetistävien silmien takia. Mutta sehän on pientä siihen hienoon ja näyttävään kärrykyytiin verrattuna, eikös? :) No ei vaan, ehkä mä en ihan noin allerginen kuitenkaan ole. Toivottavasti ;)

  VastaaPoista
 3. Sun täytyy testata ja meet jossain vaiheessa tunniksi hevosen kyytiin.
  Tuskin siinä ulkoilmassa niin altistuu, varsinkin jos tuulee vielä sopivasta suunnasta.
  Hevoskyyti olisi kyllä ihana, mutta tosiaan, voi olla, että meidän hääpaikka on toisella paikkakunnalla, joten matka on vähän turhan pitkä.
  Jos olis rahaa, niin kirkolta jollain moottoriajoneuvolla ja kuvien jälkeen, siitä jostain juhlapaikan läheltä hevoskyytiin ja sillä pihaan. Ois siinä vierailla ihmeteltävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama vuosi sitten kaasoillessani kuljimme hevoskyydillä juhlapaikalle ja tuolloin oireena oli ainoastaan silmien kostuminen vihkimisen aikana ;) Mutta täytynee tosiaan testata heppailua etukäteen, mikäli sellaiseen päädytään, ja näin minimoida riskit.

   Poista
  2. Kannattaa myös kokeilla sellaista Michael Jackson-tyylistä hengityssuojainta. ;)
   Tai sitten miehesi pitää jotain tuuletinta, joka puhaltaa hevosenkarvat toiseen suuntaan.
   Kyllä hätä keinot keksii!

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.