torstai 10. heinäkuuta 2014

Ihoon ikuistettu.

Minulla on ollut yksi ainokainen tatuointi kymmenen vuotta ja olen jo pitkään halunnut mennä ottamaan toisen.

Nyt häitä suunnitellessa ajattelin, että voisin ottaa tatuoinnin muistoksi hääpäivästä.
Vai saisinko miehen suostuteltua neulan alle ja ottaisimme pariskuntatatuoinnit?
Eipä tarvitse sitten ostaa samanlaisia tuulipukuja.

Perinteistä olisi tatuoida "sormukset", mutta en kyllä halua sitä. Mitäs sitten sormeen pujotetaan kirkossa? Sitä paitsi, se ei näkyisi kihlan alta ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin mielelläni kannan toistakin sormusta... :)

En todellakaan ole ottamassa mitään Miehen nimi LoVe 4eva!!!1!!-tribaalihässäkkää, vaan jotain pientä ja söpöä. Tai sitten jotain isoa ja vähemmän söpöä, mistä sitä voi tietää?

Pinterest

Kuva
Pinterest

Pinterest

Pinterest
Nuo roomalaiset alkaa olla aika nähty, vaikkakin ideana ihan hauska.
Tosin itseäni aina ärsyttää, jos en saa selvää, että mitä päivää siinä tarkoitetaan...
Alimmainen on kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä paras.

Toinen ajatus oli, että jos mies suostuisi tatuoitavaksi, niin joku sellainen kuva, joka olisi yksinään jotain ja kun toinen toisi omansa viereen, niin kuva täydentyisi. Tajusikohan kukaan mitä ajoin takaa?
En vain tiedä, että mikä kuva ja mihin?

Jotain tälläista...
No, onhan tässä aikaa pohtia kuvaa ja paikkaa ja suostutella mies. Helppo homma.
Tai sitten vain marssii tatuointiliikkeeseen ja antaa niiden suunnitella jotain.

Kukaan muu ottamassa / ottanut häätatskaa?

7 kommenttia:

 1. Ylin ja alin Love+päivämäärä on mun mielestä ihan ok. Roomalaisia numeroita en ottaisi, vaikka ovat toki hienot, mutta en sinänsä ole niin tuttu niiden kanssa (peruskellotauluroomalaiset osaan kyllä lukea). Lukko ja avain ovat ihan hauska idea, mutta nuo ovat ehkä omaan silmään hieman liian kömpelöt. Paholainen ja enkeli eivät mua ja sulhasta oikein kuvaa, joten en ottaisi niitäkään. Pussaavat hiiret ovat hauskimmat ja se idea niiden toimimisesta sekä erillään että yhdessä. Itse en ole ottamassa mitään häätatuointia, mutta olen kyllä yleisesti pyöritellyt mielessäni ideaa tatuoinnista ja jos ottaisin isomman henkilökohtaisista jutuista kertovan tatuoinnin, niin kyllä sinne varmaan saisi hääpäivänkin upotettua sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo yksinkertaisimmat ovat kyllä kauneimmat.
   Mies ei sanonut juuta eikä jaata, joten voi olla, että menen ottamaan sitten vain tatuoinnin, johon päivämäärä upotetaan, mikäli en saa miestä innostumaan.
   Hahmottelin myös muutaman oman. Ongelmana on, että mennäkkö neulan alle ennen vai jälkeen häiden? Mitä jos hääpäivä vaihtuu jostain syystä? Voi vaikeus. :)

   Poista
 2. Itselle en ikinä harkitsisi päivämäärä tatuointia, vaikka kivoja toteutustapoja olit löytänyt. Ymmärrän kyllä idean, mutta päivämäärän muistaa ilman tatuointiakin. Samoin kuin toisen nimeä en haluaisi ihooni ikuistettavaksi. Ehkä joku kuva olisi ok joka muistuttaa päivästä ja lupauksesta ilman selkeää päivämäärää tai jos sen piilottaisi kuvaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sen muistaa, paitsi ehkä mieheni, jolla dementian oireet on havaittavissa jo nelikymppisenä... Lisäksi on tuo, että jos otan tatuoinnin ennen häitä ja sitten hääpäivä jostain syystä vaihtuu... Vanhan päivän yliviivaus ja uusi alla voi näyttää vähän hassulta.

   Toisen nimeä en myöskään koskaan ottaisi, vaikka onkin kamala ajatella, että mitä jos me erotaan ja sitten sen nimi on tossa ikuisesti? Tietysti joku yksinkertainen pieni tatuointi on helppo peittää jollain kuvalla, jos käy hassusti.

   Poista
 3. Tuo alimmainen päivämäärätatuointi on näistä vaihtoehdoista mun lemppari. Ja myös tuo hiiritatskan idea on hauska! Tuon tyylistä voisin harkita itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hiiritatska täälläkin kutittelee, se on hauska.
   Siihen voisi myös upottaa hääpäivän, molemmille, jos tuo dementikko-miehenikin sitten vaikka muistaisi sen. x)

   Poista
  2. Dementian torjuminen tatuoinnilla on kyllä hyvä idea! :) Pitäisköhän meidänki... ;)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.