tiistai 10. kesäkuuta 2014

Sweet Emotion - Aerosmith 30052014

Voi kauhia, kun en ole päässyt postaamaan.
Viikonloppu meni luokkakokouksessa Ypäjän kesäisissä maisemissa (kiitos tytöt!) ja lisäksi tietokoneeni on tainnut tulla tiensä päähän, se ei välillä suostu käynnistymään... Paitsi nyt, kun isäntä jo vähän lupasi ostaa minulle uuden koneen synttärilahjaksi. Tietysti tämä nyt sitten toimii... *missäs se leka on..?* (Kulta, mä en tiedä mikä sille tuli, se vaan hyppäsi pöydältä)

Mutta mennäänpä asiaan, lupasin teille jo taannoin Aerosmithia ja täältä pesee!
Perjantai 30.5.14 oli tosiaan yksi elämäni hienoimmista päivistä, kun pääsin toistamiseen todistamaan lempibändini keikkaa.

Olette siellä takana oikeassa, tämä ei liity millään tavalla hääblogiin, mutta joku voi haluta katsella keikkakuvia, siksi jaan ne täällä. Lisäksi blogin nimi viittaa musiikkimakuuni, joten silläkin verukkeella...

Meillä oli permantopaikat ja totesin, että olen tullut vanhaksi, viimeksikin olin permannolla, mutta JUOKSIN sinne, en odotellut kiltisti jonon hännillä.
Mutta saimme silti paikat catwalkin vierestä, edessäni oli kaksi ihmistä, jotka onneksi olivat minua lyhyempiä. Kameroitahan tuonne ei saisi viedä, mutta nykyajan älypuhelimet, niissä on niin hyvät kamerat, että paha kieltää.
Olin kuitenkin varautunut ja laitoin kameran rintsikoihin, kukaan ei olisi edes huomannut sitä, vaikka meidät olisi turvatarkastettu. XD

Lämppärinä oli joku poikabändi, Rival Sons, neverhöörd. Oli ihan ok siinä odotellessa.

En tiedä voinko kommentoida. Katsokaa kuvia. :)
Joo ja pääsette vähällä, latasin koneelle vain 287 kuvaa ja osan poistin jo keikalla, kun oli tärähtäneitä tai muuten huonoja.

 

Joey Kramer

Komiat oli rummut.
Mr. Joe "Fucking" Perry

Tom Hamilton & Brad Whitford

Eihän sitä 40 vuotta keikkaillut voi sanoja muistaa...


Steven Tyler
Toki ehdin leikkimään kameran asetuksilla...
 
Älkää kysykö mistä tuo flyygeli tupsahti lavalle...Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Tulkaa jo takaisin!
Saas nähdä tulevatko enää koskaan rundille tänne, toivotaan parasta.
Hirveästi olivat vanhentuneet sitten vuodesta 2007 ja samalla voin sanoa, että minä en jaksaisi hyppiä siihen tahtiin lavalla, kuin nämä yli kuuskymppiset äijät!

Siinä teille pieni kulttuuripläjäys tiistai-illan ratoksi.
Palailen taas päivänä jonain, ihan hääjuttujenkin kanssa.
Mikäli saan koneen auki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.