maanantai 2. kesäkuuta 2014

Jos sä tahdot niin, otan sinun uskontosi...

On kuulkaa ollut viimeiset päivät sellaista haipakkaa, ettei ole alas ehtinyt istua. Helatorstai meni hevosnäyttelyissä ja toisessa blogissa vähän jo aihetta sivusinkin, tuo meidän läski pikkuponi tosiaan putsasi pöydän ja toi kotiin uuden loimen ja kanelikorppuja. Nam!
Roope

Perjantaista ette pääse vähällä, laitan tänne teille kuvia, kunhan saan niitä ensin pienennettyä vähän, yliannostus Aerosmithiä tulossa!


Lauantai ja sunnuntai menikin sitten tyttöjen kanssa Tampereella. Pieni pubi-kierros, stand uppia, hyvää ruokaa ja shoppailua. Kauheasti mitään en ostanut, muutaman kesämekon. Hääjuttujakin vähän silmäilin, lähinnä hiuskoristeita, mutta sopivaa ei vastaan tullut. Vielä.
Söin muuten ekaa kertaa elämässäni sushia (joo moro, oon maalta), oli hyvää kyllä. Eikä niillä puikoilla ollut niin vaikea syödä, kuin luulin.

Hääjutut on ollut vähän taka-alalla, mutta olen mm. hääbändiä meille kysellyt. Yhden hinta-arvion jo sain ja meinasin pyörtyä. No, me vielä mietimme asiaa, katsotaan mihin homma tästä etenee.

Sitten tein tänään todella moraalittoman teon ja liityin takaisin kirkkoon.
Me olemme nyt siihen kirkkovihkimiseen päätyneet. Syitä on lukuisia. 
- Kirkkovihkiminen on juhlava
- Haluan että isä saattaa minut
- Kirkon portailla saa upeita kuvia
- Tulee halvemmaksi, kuin ottaa vihkijä maistraatista
- Ulkovihkimisessä on aina sateenuhka ja kauhea järjestely
- Homma on ns. kerralla purkissa, kun ei tarvi ensin mennä maistaraattiin ja sitten vielä siunata liittoa kirkossa
- Mies on vähän maistraattivihkimistä vastaan

Selvitin varausmahdollisuuden ja kyllä, kirkon saa jo varata ensi vuodelle.
Käskin miestä mennä varaamaan kirkon ja jos kyselevät emännän nimeä, niin sanoo, ettei ole löytänyt vielä paikallisesta sopivaa >> eivät voi tarkistaa kuulunko kirkkoon ja olisin liittynyt vasta vuoden alusta >> ei olisi mennyt veroa. 
Paskanmarjat. Mies kysyi minulta että "mikäs päivä me sovittiin?"
No ei helvetti... Olen nyt kaksi viikkoa kysynyt joka päivä, että joko kävi varaamassa ja tänään päätin liittyä kirkkoon ja mennä varaamaan kirkon itse.

Muuten meni hyvin, mutta kun ruokkiksella kurvasin viraston pihaan, niin ovessa on lappu, josta paistoi kilometrin päähän teksti: "Kirkkoherranvirasto auki 1.6-15.8 ma-pe 9-13." Mikä v*tun työaika tuollainen on!?! Kello oli siis iloisesti 13.22. Eipä juuri ottanut päähän. No, huomenna uusi yritys.

Muuten onkin mennyt niin kuin elokuvissa.
Palailen teille joku päivä keikkakuvien kera, halusitte tai ette. ;)

Ai niin, blogi löytyy nykyään myös "virallisemmasta" osoitteesta, eli 
http://www.jotainrocknrollia.com
Päivitelkää linkkilistoihin, jos olen sellaisille päässyt. Kiitos.

2 kommenttia:

 1. Mä en osaa vieläkään syödä niillä pirun kepeillä :D Ja vaikka kuinka haluaisin niin en vaan jotenki oikeen tykkää sushista :/ Kaaso kyllä on vakuuttunut, etten vaan oo vielä päässy maistamaan tarpeeksi hyvätasoista sellaista, joten ehkä annan sille vielä mahdollisuuden :)

  Jaiks, millonhan uskallan ite pyytää bändeiltä tarjouksia :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sanoin kyllä seuralaisilleni, että olen vähän huono tälläisessä maistelussa, kun mulle riitää, että on ruokaa. Ihan sama onko hienot ravintolapöperöt vai roiskeläppä, kunhan vatsa tulee täyteen, niin hyvä on.
   Mutta kokemus sekin.

   Bändejä tosiaan varmaan niin eri hintaisia ja riippuu sijainnista sekä bändin suosiosta, mutta saamani hinta-arvio oli tosiaan hulppea. Katsotaan miten etenemme.

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.