lauantai 28. kesäkuuta 2014

Häähankintoja navetasta.

Olen taas tehnyt muutamia häähankintoja, mutta tällä kertaa ihan omasta pihapiiristä / kivijalkakaupoista. Eikä tullut edes kalliiksi.

Siivosimme eräs päivä äidin kanssa vähän navettaa, veimme pienen kuorman rautaromua jms. palolaitokselle. Joku oli jo tehnyt lavalle kuormaa ja mitä silmäni siellä näkivätkään; mahtavan hienoja, vanhoja limsapulloja oli menossa tuhottavaksi!


Ei ei ei. Kun äidin silmä vältti, kaappasin pullot itselleni ja kiikutin ne sisälle.
Täydellinen Sitruunajuomapullo ja vähän kulahtanut Jaffa-pullo pelastettu!
Miksi toimin, niin kuin puolet suvustani ja roudaan kaatopaikkatavaran kotiin?
Olen päättänyt sisustaa meidän hääbaarin vanhoilla pulloilla ja kaikella kivalla baarirekvisiitalla ja tämä kaksikko on täydellinen! Lisäksi minulla on bongattuna jo wanha Koffin kaljapullo ja vaikka mitä muuta. *hieroo tyytyväisenä käsiään*


Pitäiskö vähän huuhtaista?

Navetasta löytyi myös vanha lasipurkki, joka oli liian pieni karkkibuffaan (suuaukosta ei mahdu kauha), mutta se on mainio kynttiläpurkki. Toin senkin sisälle, tuossa työhuoneen nurkassa on nyt laatikko, jossa on kaikkea hääsälää.

Torstaina kävimme Ideaparkissa. Olin menossa Sinelliin ostoslistan kanssa, mutta ostin sitten osan tuotteista Eurokankaasta. Päätin ostaa metrin juuttikangasta. Aijon käyttää sitä erillaisten nimikylttien tekoon. Sinellissä 35cm leveä juuttikangas maksaa 4€ metri. Eurokankaassa metri, 125cm leveää juuttikangasta maksoi 4,50€. 
Ostin kangaskaupasta myös satiininauhaa, se maksoi 1,15€/m ja ostin kaksi metriä.
En tiedä mitä se olisi maksanut Sinellissä, koko rullan hinta oli 46€, mutta en katsonut kuinka monta metriä siinä oli. Yhteensä ostokset siis Eurokankaasta 7,20€.Sinellistä ostin sitten vain metallinsinisen tussin, vanha oli kuivunut ja kreppipaperia.
Hintaa ostoksille 4,50€.
Katselin myös terva/juuttinarua, tervanaru maksaa perkeleesti ja juuttinaru oli rumaa.
Kirpparilla olisi ollut sellainen ohut, ihan kivan näköinen naru 3€/tosi iso rulla. Sen voisi laittaa kaksinkerroin... Äidillä on myös jotain narua, täytynee tarkistaa sekin.
Aijon siis niputtaa narulla pöytiin vieraille tulevat hääbingot yms ja ehkä kutsut. Lisäksi narua voi käyttää kylttien ripustamiseen.

Sitten vilkuilin pahvikirjaimia, niistä voisi arkarrella morsiusparin pöytään kyltin.
En ole oikeastaan ajatellut meidän pöydän koristelua sen paremmin, en ota siitä nyt stressiä...
Kaikkea kivaahan siellä oli. Piti ostaa myös pitsiä, mutta ajattelin vielä katsella, jos kirpparilta löytyisi mustaa pitsiä / pitsimekko / -verhot, jotka voisi hyödyntää. Kun ei näillä koristeluilla vielä ole kiire, mutta pikkuhiljaa ajattelin näitä valmiiksi näperrellä.

Löysin myös kengät. Isäntä aina valittaa, kun kuljen työkengissä joka paikassa.
No ei valita enää, nää on niin rouheat, että taidan vaihtaa korkkarit näihin, kun valssi vaihtuu discoon.Sitten päivän loppukevennys.
Navetan nurkasta löytyi pussi, jossa oli vanhoja "kasvinsuojeluainepurkkeja" eli suomeksi myrkkyjä.
Minulla ei siis ole mitään seksuaalivähemmistöjä vastaan, mutta kyllä tämä naurut kirvoitti. 
En tiedä miten pussi oli ollut ja yksi kirjain kadonnut, kai siinä Hormotuho on ennen lukenut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.