sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vielä yhdet ja sitten lasku.

Olen jotenkin selvinnyt viime kertaisesta askartelujupakasta ja ei, en ole vielä yrittänyt tehdä uutta ruusua. Tuo ensimmäinen vei kaikki mehut.

Lisäksi alle viikko Aerosmithiin! Jee!
Olen jo valmistautunut silittämällä 2007 keikkapaidan ja ostamalla niin pienen kameran, että tällä keikalla saadaan sedistä kuvia, halusi järkkärit sitä tai ei!

Mutta koska Aerosmith ei ollut tämän postauksen varsinainen aihe, niin siirrytäänpä siihen.

Olen boolimaljojen oston jälkeen pyöritellyt mielessäni häiden juomapuolta.
Suomalaiset ovat niin persoja ilmaiselle viinalle, että sitä pitäisi olla kaikissa juhlissa hautajaisista lähtien ja virosta rahdataan lasteittain omaan käyttöön.

Olen viikonloppuisin baarihommissa ja täytyy sanoa, että näiden vuosien aikana on kyllä oma alkoholin käyttö laskenut vähästä minimiin.
Luonnollisesti minulla on kotona baaritiski, mutta täytyy sanoa, että en ole vilkaissut, että mahtaako nuo kaapissa olevat pullot olla kuinka vanhoja...

Kuitenkin suomalaisiin häihin nyt valitettavasti kuuluu se alkoholi ja koska minä en halua tylsiä häitä, niin silloin meillekkin tätä viisasten juomaa tulee tarjolle.
mywedding.com

Alustavasti ajattelin, että noihin astioihin tulisi kahta eri boolia tarjolle. Jotain raikkaita perusdrinkkejä boolina ja hedelmiä koristeeksi. Meidän booli ei ole tyyliin helvetisti viruvalkeeta ja snadisti plissiä. Ei. Viruvalkea ei sovi mihinkään, se maistuu läpi ihan kaikesta ja sen lisäksi kenenkään ei tarvi olla aivan lärvit ja oksentaa mun mekolle, kiitos.
Lisäksi lainaan työkaverilta yhden astian ja siihen tulee alkoholitonta.

Sitten olen haaveillut sinkkiastiasta, johon laitetaan pohjalle ensin kylmäkallet ja sitten jäitä päälle ja sellaiseen mietoja, todennäköisesti tölkeissä. Lisäksi ajattelin ostaa läheiseltä marjatilalta marjalimppareita lähinnä lapsia ajatellen ja laittaa ne samanlaisesti esille.

etsy.com


Mutta sitten, minulla on myös tämän kaiken lisäksi haaveena saada häihin baarimikko. Hänen tehtäviinsä kuuluisi booli-/sinkkiastioiden täyttö ja lisäksi muiden juomien sekoittelu. Johonkin kossukolaan on helppo varautua, kun joku voi haluta muutakin kuin kaljaa tai valmiita booleja.
No, onneksi tunnen aika paljon alan ihmisiä, eli joku saadaan hommaan varmasti palkattua.

Vaikka armas hallituksemme yrittääkin hommaa vaikeuttaa, niin haemme silti hääjuomat Tallinnasta. Ainakin alkoholipuolen. Viineistä en ole niin varma, käsittääkseni viiniä ei nyt ihan hirveästi kulu (tai sitten meillä päin ollaan vaan melkoisia viinasieppoja), joten mikäli saan jonkun tukkuhinnan paikalliselta marjatilalta, niin otamme viinit sieltä. Plus ne limpparit morsiammelle lapsille.

Alkumaljaakin olen jo pohtinut. Siellä marjatilalla olisi myös alkoholiton mansikkakuohujuoma. Jos laittaisi lasiin mansikan / vadelmia ja tätä kuohujuomaa päälle, niin tulisi tosi kiva. 
Onko alkumaljan pakko olla alkoholillinen? Ei mielestäni. Silloin kaikki voisivat vauvasta vaariin ottaa samalta tarjottimelta, eikä tarvisi olla erikseen kuskeille / lapsille. 
Ja mikäli jonkun elämä kaatuu siihen ettei alkumaljassa ole alkoholia, niin siinäpähän menee sitten.

Juomapöydän suunnittelu on melkein yhtä kivaa, kuin karkkipuffan.
Saas sitten nähdä, että millaiset niistä tulee.
Ja jos näistä häistä tulee puitteiltaan yhtä hienot, kuin mitä minä pienessä päässäni kuvittelen, niin vaihdan alaa ja rupean hääsuunnittelijaksi.

Ai niin, täytyy lainata jostain jääpalakone.

Mitä kanssamorsioilla / -sulhasilla on suunnitelmissa juomien suhteen?
Meinaako joku viskibuffaa?

Taidan siirtyä tv:n ääreen jännittämään Suomen puolesta, olisi sellainen kutina, että sieltä kultaa tänään tulee!

2 kommenttia:

 1. Höh, ei ollu sun kutina oikeassa :|

  Baarimikko ois tosi kiva lisä häihin! Meille tuskin sellasta kuitenkaan tulee, kun en ainakaan näin äkkiseltään hoksaa lähipiiristä ketään, joka sellaisena osais toimia.

  Jos saa esittää toiveita, niin teepä postaus boolivinkeistä :) Musta ne on yleensä niin pahoja, etten tiiä haluanko koko boolia meidän häihin. Sangriaa voisin harkita. Booli on kuitenkin aika edullista verrattuna muihin alkoholijuomiin, joten vinkkejä otetaan vastaan :)

  Sulho on viskien ystävä, joten viskibaari meille taitaa ainakin tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ei. :I
   Joo, voin jossain vaiheessa laittaa jotain hyviä booliohjeita jakoon. Itsellä on pari ideaa, mutta ne täytyy ensin testata drinkin muodossa. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.