lauantai 3. toukokuuta 2014

Diipadaapaa.

Kaaso-ahdistus on vähän lievittynyt ja olen päätynyt jonkunlaiseen ratkaisuun. Kaasoksi pyytäminen tapahtuu lähiaikoina, koska askartelu (??miten sana "askartelu" sopii meikäläiseen? - huonosti??) asian suhteen on valmis. Olen vielä miettinyt, että jos ostaisin myös pienen lahjan, mikäli hän tehtävään suostuu.

Jännitys siis tiivistyy.

Valokuvaaja on vielä varaamatta. Sain hinnasta sellaisen hyperventilaatio-kohtauksen, ettei paremmasta väliä, mutta toisaalta, se ylittää kuvaajabudjetin ainostaan 200 eurolla ja minä säästin puvussani 400 euroa, joten silloin voin ottaa kalliimman kuvaajan, eikö?
Kysyin myös toista kuvaajaa, joten katsotaan vielä mitä hän vastaa.

Tänään olen surffaillut makeistukkujen sivuilla, mielessäni hääkarkit.
Vielä niitä ei voi ostaa, koska ne on syöty ensi vuoden elokuuhun mennessä, olemme aikamoisia sokerirottia tuon miekkosen kanssa... Mutta vertailin hintoja ja keräsin ideoita.
Ensin olin ajatellut, että laitamme pöytään pussit, että vieraat saavat viedä karkkeja kotiin, mutta nyt ajattelin hommata kipot, että karkkeja voi syödä pitkin iltaa ja ostamme pienet suklaalevyt kiitoslahjaksi. Teetän / opettelen käyttämään lataamiani ohjelmia ja teen päälle tarrat nimillä ja päivämäärällä.


Suklaaksi ajattelin Marabou Premiumia. Hintojen kanssa saakin olla tarkkana! Suositussa Now&Forever-nettikaupassa levyn hinta on 0,35€/kpl, erään makeistukun sivulla taas 0,23€/kpl. Ainoa ero oli että N&F myy levyjä kappalekaupalla ja tukku taas 120kpl laatikossa. Mutta tuosta laatikosta riittää sopivasti meidän tarpeisiin ja loput voi syödä itse. ;)

Paikallistin muuten meidän suulista isoja puisia laatikoita.
Niistä saa esim. pirun hienon karkkibuffa-pöydän. Ovat kuulemma vanhoja kanankuljetuslaatikoita. Toivottavasti niihin ei ole jäänyt kanoja... Täytyyköhän niitä vähän pesaista ensin? 

Tämä on ihan hirveää, kun ei oikein vieläkään voi ruveta tekemään mitään. Kun tilaa ei ole varattu, niin en tiedä, että miten se koristellaan - en voi hankkia / askarrella koristeita. No, ehkä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
Ensi viikolla yritän saada sovittua katselmuksen yhteen lähistön juhlapaikkaan, jos vaikka se olisi sellainen, kuin mie oon aina halunnut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.