lauantai 15. maaliskuuta 2014

Naimisiin Vegasissa.

Hei kaikille.
Viikon blogitauko - töitä, töitä, töitä. 
Yllätin itsenikin, kun en ajatellut häitä kertaakaan viikolla. Paitsi kerran, kun mietin, että mitä postaankaan blogiin seuraavaksi.
Ehkä kaksi, kun mietin kaasoni mekkoa...

Tänään askartelin kaasolleni yllätystä, jolla pyydän häntä kaasokseni.
Askartelu ei ole vahvin lajini, saas nähdä mitä tästä vielä syntyy...

Tänään olen myös tehnyt sulholleni kakun ja viikolla pistin pienen omaisuuden miehen syntymäpäivälahjaan. Lahja liittyy tavallaan myös meidän häihin, joten taisin sittenkin ajatella kolme kertaa niitä.

Tänään ajattelimme, että karkaamme Vegasiin ja menemme siellä naimisiin. Miettikää, Elvis häissä! Voisin kyllä mennä pin up-tytön näköisenä naimisiin, jos saan Marilyn Monroen todistamaan. Tulisi halvemmaksikin, eikä olisi turhaa hössötystä.

Kannattaa tutustua ja hääkakkuna tietysti Elvis-kakku!

kuva
No, ei kai nyt sentään.
Vaikka budjettia miettiessä on kyllä ihan jokusen kerran käynyt mielessä, että mahtaako tässä nyt olla mitään järkeä, laittaa nyt rahaa ihan törkeästi yhteen päivään? Mutta haluan kyllä panostaa siihen tärkeään päivään.
Palailen budjettiin jossain vaiheessa omalla postauksellaan, kunhan saamme sitä vielä vähän hiottua.

Saanko nyt intoilla vähän häämekosta? (Mikä ihmeen sekapostaus tämä taas on, Elviksestä häämekkoon, joo,o?) Olin tiistaina muutaman viikon tauon jälkeen flamencotunnilla ja ai että, opettajamme oli tehnyt sellaisen pata-hameen! Virallisesti hame on siis bata de cola. Sitä on puolihameena ja täyspitkänä versiona. Haluan sellaisen häämekokseni! Ongelma on siinä, että haluaisin hyötykäyttää hametta häiden jälkeen ja kokohametta onkin todella kiva tunkea pesukoneeseen joka treenien jälkeen. Tuota helmaa meinaan hameessa piisaa. Laahus on yleensä kantajansa pituinen, eli minullakin vähän rapiat 1,6 metriä... Netistä löytyi myös tosi kivoja yläosa+hame erikseen versioita, mutta kaksiosainen hääpuku ei nyt vai oikein innosta...?

Ohessa muutama inspiskuva. Kaikki kuvat http://www.trianera.comHelsingin Flamencoshopissa pelkät puolihameet maksavat alkaen 550€, eli kyllä kokohameeseen hintaa tulee ihan normaalin hääpuvun verran.

No, katsastan jos hääpukuliikkeissä olisi edes tuonnepäin pukuja, jos ei, niin sitten teetän puvun, tuollainen on nyt kuitenkin saatava!

Jaahas, täytyy mennä syömään ja valmistautua työyöhön, ropisee taas muutama roponen hääkassaan! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tollanen helma olis kieltämättä melkosen näyttävä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävä ja painaa kuin synti. Rimpsujen määrä itse päätettävissä > painoa lisää.
   Mutta mahdollisuudet saada persoonallinen häämekko on tässä rajattomat! :)

   Poista
 2. Minä karkaan Vegasiin :) lopunalku2014.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kävin blogiasi vilkaisemassa, vaikuttaa mielenkiintoiselta.
   Muista päivitellä ja varsinkin kuvat sitten matkalta, niitä odotan innolla!

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.