lauantai 29. maaliskuuta 2014

Juhlapaikka osa 1; Kalliola

Tässä päivässä on kyllä vauhtia ja tekemistä riittänyt, mutta pikkuisen ehdin postaamaan ennen töihin lähtöä.

Maanantaina tosiaan kävimme katsastamassa mahdollista juhlapaikkaa täällä Huittisissa.
Ulkoa

Suttilan Kalliola sijaitsee noin 7km päässä Huittisten keskustasta Punkalaitumen suuntaan. Rakennus kuuluu paikalliselle Nuorisoseuralle ja sen tiloissa toimii kesäisin Teatteri Taikayö. Lisäksi tiloissa järjestetään bingoiltoja, sekä erillaisia tilaisuuksia, aina seuran omista tilaisuuksista yksityisiin juhliin.
Tällä hetkellä tiloissa on Suttilan koulu evakossa, kylän koulua kun rakennetaan uudelleen kosteusongelmien takia. Koulu alkaa olla melko valmis, että koululaiset pääsevät varmasti jo ensi lukukaudeksi takaisin omaan kouluunsa. Tämän takia valokuvissa on luokkahuonetunnelma. ;)

Pääsisäänkäynti
WC-tilat ja keittiö on uusittu viime tai edellisvuonna, sekä osa lattioista. Lisäksi sinne olisi tämän vuoden aikana tarkoitus hankkia uudet tuolit (HYVÄ!).

Kiertelimme paikan, keittiö oli iso ja siellä oli kivan kokoinen kylmiö, sekä pieni jääkaappi. Tasoja oli paljon, sekä iso tiskikone. Astioita siellä ei talon puolesta ollut, kuin jotain ruuanvalmistuskippoja. Eli pitopalvelulla tarvii olla lautaset, kihvelit ja kahviastiastot mukana.

Narikka / aulaa


Narikka löytyy, sitten oli iso sali, johon ehkä saisi koko suvun tungettua ja jäisi vielä tanssitilaakin. Mutta vähän siinä ja siinä. En halua mitään pöytien siirtely-ohjelmanumeroa. Bändille oli lava ja sieltä löytyi jotain äänentoistovehkeitäkin. Keittiön vieressä oli pienempi tila, johon saa noutopöydän. Mutta siinä se sitten olikin. Ei erillistä huonetta / tilaa photo boothille, ei lasten leikkihuonetta. Lisäksi se tanssitilan järjestäminen...

Iso sali, näyttämöllä väliaikainen seinä, lavalla oli yksi luokka.
Tila keittiön vieressä, johon tulisi noutopöytä.

En tiedä. Paikka oli ok, parkkitilaa oli ja pihalle saisi tehtyä lapsille leikkipaikan, mutta jos ilma on huono, niin sisällä ei tosiaan oikein tilaa ollut. Lisäksi ihan vieressä kulkee melko vilkas tie ja portaat pääovella on aika jyrkät, jos on kauhean huonojalkaisia vieraita.

+ lähellä keskustaa, vieraiden ei tarvi ajaa kauas, mikäli liitto siunataan ensin kirkossa
+ vuokra halpa, vain 400€, pe-su aamupäivä
+ tilava, siisti keittiö
+ narikka
+ uudet, siistit wc-tilat
+ pöydät ja tuolit
+ lava
+ äänentoistolaitteet
+ parkkitilat
+ ei häiriintyviä naapureita, voi bailata aamuun asti

- ei kaunista paikkaa ulkovihkimiselle
- kamalan lähellä tietä
- jyrkät portaat vanhuksille / pienille
- ei erillistä tilaa photo boothille / lasten leikkipaikalle
- ei astioita
- ei pöytäliinoja
- loppusiivous tehtävä itse ja ennen sunnuntain puoltapäivää
- ei saa polttaa kuin tuikkuja
- ei välttämättä tanssitilaa ilman pöytien siirtoa
- rumat tuolit (ainakin tällä hetkellä)
- kelmeä loisteputkivalaistus, kattoon huono ripustella ylimääräistä

Näistä listoista ehkä jo haistaa, että en oikein lämmennyt. Johtuu ehkä myös siitä, että minulla on niin kovat odotukset siitä Lalliksesta, etten edes suostu antamaan tilaisuutta millekkään toiselle paikalle. Tyhmä minä.

Mies oli kyllä sitä mieltä, että laitetaan lapset leikkimään siihen aulaan, jossa oli narikka. No joo, olisihan se tietysti, eipä niitä takkeja kellään paljon kesällä ole ja naulakot oli seinälle kääntyvää / irroitettavaa mallia, että periaatteessa voisi ottaa vain toisen puolen käyttöön. Ja mikäli Photo booth toteutetaan vähän eri tavalla, niin silloin siihen ei omaa tilaa edes tarvita. Ja hyvällä säällä lapset ja valokuvaus voi olla pihalla.

Okei, en vielä tyrmää, menemme katsomaan sitä Lallista ensin ja mietitään sitten kunnolla asiaa ja päätetään yhdessä. Olen budjetoinut hääpaikan hinnaksi 800 euroa, että tässä tapauksessa jäisi 400€ johonkin muuhun. 

No, katsotaan nyt.

Huomenna yritän ehtiä tarinoimaan teille, että mitä tapahtui torstain tanssitunnilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.