sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Teemavärit ja hiipivä hulluus.

Päätin jo silloin, kun päätin, että menemme 2015 naimisiin, että meidän väriteemamme on musta, valkoinen, hopea ja turkoosi.

Musta on ykkösväri, mutta koska en halua hautajaistunnelmaa, otin kaveriksi valkoisen ja kevensin kahdella lempivärilläni. En voi sietää kullan väriä, siksi hopea. Turkoosi on vähän hailuva, en tarkoita sellaista minttuun taittavaa turkoosia, vaan ehkä sellainen enemmän siniseen menevä. Olen nimittäin huomannut, että aika montaa väriä myydään turkoosina..Olen miettinyt jo pöytien koristelua; mustaa kaitaliinaa valkoisella liinalla tai sitten musta liina ja turkoosi kaitaliina. Servetit mustat tai turkoosit, riippuu muista väreistä. Hääkakku mustana. Hääpukuun jotain mustaa. 
Mustaa, mustaa, mustaa ja pari pääkalloa. Tulee varmasti viehkeät häät. :)

Ongelmana on, ettei mustia kukkia tahdo saada, kuin värjättynä.
Ajattelin jo, että skippaan koko kukat. Miksi laittaa rahaa niihin ihan hitosti? Kuka niitä oikeasti katselee? Muistaako kukaan hiljattain häissä ollut, että millaiset kukka-asetelmat pöydissä oli? No en minäkään.

Karkkibuffaan mustien ja valkoisten karkkien löytäminen ei ole ongelma, mutta turkoosit voivat olla vähän kiven alla... 

Tämä on ahdistavaa aikaa. Kun tietää, että mitä haluaa ja koska. Tai ainakin luulee tietävänsä mitä haluaa. Eikä vielä voi tehdä mitään. En viitsi ruveta askartelemaan pöytiin tulevia "ohjelmalehtisiä" vielä, jos vaikka päätänkin painattaa ne. Kutsuja ei kannata vielä painattaa. Karkkibuffan pusseja voisi ehkä ruveta tuunaamaan, mutta kun päivää ei ole lyöty lukkoon. Aargh!


Olen sentään jotain tehnyt häihini liittyen: käynyt salilla. Eilen vedin kahdeksan leukaa putkeen kuminauhalla avustettuna. Kahdeksan!
Joo, olen ulkonäkökeskeinen, enkä aijo mennä lihavana naimisiin, joten aloitin salilla ravaamisen jo joulukuussa ja nyt olen siivonnut syömisiäni. En nipota, katson vain mitä suuhuni laitan, on niin paljon parempi olokin, kun ei ole sitä hiilaripöhöä. Kiristelen sitten vielä ennen häitä.

Viikon päästä olisi tarkoitus mennä Tampereen häämessuille hakemaan ideoita. Täytyy muistaa ottaa kamera mukaan, niin saan kuvia tänne ja omaan idea-arkistooni. Yritän palailla ennen niitä tunnelmia muutamalla postauksella, ainakin hääkakkua olen mennä viikolla pohdiskellut.


Tämän postauksen kuvat pixabay.com 

2 kommenttia:

 1. Ps. Mä tein mustia suodatinpussiruusuja! :) voin antaa vinkkejä sulle! Tuu mun blogiin huutelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin koitin tehdä suodatinpussiruusuja...
   Ajattelin koittaa niiden kokonaan/osavärjäämistä mustaksi.
   Täytyykin poiketa blogissasi. :)

   Poista

Sano nyt sinäkin jotain.