maanantai 27. tammikuuta 2014

Hääpukumietiskelyä.

Katselin eilen vähän häämekkojen tarjontaa.
Jotenkin aina kuvittelin, että tiedän millaisen häämekon haluan; olkaimettoman, A-linjaisen, ei mitään kermakakkua, vaan hillitty helma, ei välttämättä mitään kilometrilaahusta.

Nyt, kun asia on ajankohtainen, niin mikään ei olekkaan enään itsestään selvää. On niin paljon kauniita hääpukuja, joissa on esimerkiksi todella kaunis selkä tai laahus. Edelleenkään silmää ei miellytä ne kermakakut, mutta tylliä voisi kyllä olla... Hääpukuni ei ainakaan tule olemaan kokonaan valkoinen, ei todellakaan. Siinä täytyy olla jotain mustaa ja jotain sellaista, että se näyttää minulta. Asusteet ovat sitten asia erikseen, niillä saadaan sitten luotua lisää mielikuvia ja tarkennettua tyyliä.

Ajatuksiini on hiipinyt myös ajatus lyhyestä hameesta, ei siis mistään vesirajamekosta, jossa persposket vilkkuu, vaan sellaisesta polvimittaisesta. Ehkä, tai ehkä vähän pidemmästä.

milieu.ee
Tämä on kaunis, joskaan en tiedä onko tuo pituus ihan mulle, kun olen aika lyhyt ja tuossa saattaisin näyttää vielä lyhyemmältä. Eikä tässä kyllä ole mustaa...
jjshouse.com
Tähän saisi vaihdettua tuon vyötärönauhan minkä väriseksi vain, mutta tämä on ehkä sitten liian lyhyt...?
niinatar.fi
Tässä tykkään tuosta pidemmästä takahelmasta, mutta onkohan tämäkin meikäläiselle vähän liian lyhyt edestä...? Eikä tässäkään ole mustaa... ;)

Entäs sitten värilliset mekot? Muutan kivan oloisen löysin.

niinatar.fi
Täysmusta <3. Ihana. Mutta, en ole varma tykkäänkö tuosta yläosasta ja mun lantio on kyllä paljon leveämpi, että ei välttämättä istu mulle noin kapea hame.


dhgate.com
Hennon vaalensininen on todella kaunis. 
Tämä sopisi jotenkin todella hienosti talvihäihin, on jotenkin niin kuulas.


Sitten on tämä, josta en tiedä miltä se näyttää, jos malli vaikka seisoisi. Lisäksi on Niinattarella poistuva malli, joten jäljellä on arvatenkin koot 34 ja 46.Mutta tuo yläosa on todella kaunis. En löytänyt äkkiä kuukkelillakaan netin syövereistä mitään muuta kuvaa kyseisestä luomuksesta, joten arvailujen varaan jääköön siis helman pituus ja kaikki muukin.


Sitten on tämä minun flamencoharrastus.
Olemme nyt opetelleet uutta tanssia, johon oleellisena osana kuuluu "patahame" (älkää kysykö miten kirjoitetaan/lausutaan ja mikä se tanssi on nimeltään, en tiedä...) Hameessa on laahus, jota ei siis flamencohameessa ole. Laahusta siirrellään tanssiessa jalalla ja se näyttää ammattilaisten tekemänä todella hienolta. Jos hankkisin häämekon, jossa olisi tälläinen laahus, niin voisin käyttää sitä jälkikäteen flamencotunnilla, ai että miten kätevää!

aliexpress.com
 Alemmassa kuvassa olevassa hameessa siis tälläinen laahus ja hameen voi tietysti hommata tuollaisena kokohameena ja missä värissä vain.

aliexpress.com
Sitten oli vielä yksi idea. Jos haluaisinkin illalla juhlia vähän lyhyemmässä hameessa, mikäli hameeni on täyspitkä. Sanoin piruuttani äidille, että tarvitsen hameen, josta saa helman irti. Ja netistähän sellainen löytyi!dhgate.com, molemmat

Toi on kyllä vähän kermakakku, eikä yhtään musta. Sen saisi kyllä tilattua myös mustana. Miehen mielestä tuo helma ei ole liian lyhyt tuossa lyhyessä mallissa. No eipä tietenkään. Tuota lyhyttä voisi sitten kyllä jatkossa pitää bilemekkona, että eipä huono vaihtoehto tämäkään.


Onneksi päätöstä ei tarvitse ihan vielä tehdä.
Olen valmis myös ostamaan käytetyn hameen, mikäli se juuri oikea vastaan tulee. Vähän kutkuttaisi kiinasta tilaaminen, ovat vaan jonkun verran edullisempia, vaikka tiedän kyllä riskin laadun ja kaiken muunkin suhteen. 
Ensi vuonna tähän aikaan ajattelin mennä sovittamaan mekkoja, eihän sitä vielä edes tiedä, että minkälainen malli sitä sitten loppujen lopuksi päälle sopii.

Miten ihmeessä ihminen saa koskaan päätettyä jotain näin tärkeää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt sinäkin jotain.